Bulvár

Sarka Katának édesanyja az egyik legfőbb támasza

A műsorvezető elmondta, édesanyja nélkül valószínűleg összeroppant volna.
Sarka Kata Sokat köszönhet édesanyjának (Forrás: Kisalföld.hu)

Egy házaspár életében mindig nagy változást jelent, ha valamelyik fél, vagy esetleg mindkettő úgy dönt, véget vet a házasságnak. Bár Sarka Kata nem volt boldog a frigye utolsó időszakában, mégis nagyon nehéz volt számára meghozni a végső döntést. Különösen embert próbáló feladatnak bizonyult, amikor elhatározta, megmondja édesanyjának is a hírt. Az ő családjukban ugyanis nem volt megszokott a válás. Szülei a mai napig boldog házasságban élnek.

A műsorvezető anyukájának reakciója azonban alaposan meglepte őt, erről a Meglepetés magazinnak nyilatkozott:

„Remegve adtam elő neki, mi a helyzet, ám legnagyobb döbbenetemre ő egyáltalán nem lepődött meg. Csak megfogta a kezem, és biztosított arról, hogy apukámmal együtt mindenben mellettem állnak, segítenek, akár érzelmi támogatásról, akár hétköznapi, gyakorlati dolgokról van szó. Persze pityeregtünk mindketten, ahogy most is, de azt hiszem, mindkettőnk válláról nehéz teher esett le. Biztos vagyok benne, ha anyukám nem lett volna mellettem, összeroppanok”

- mondta Kata.

„Évek óta éreztem már, hogy Kata nem maradéktalanul boldog. Tisztában voltam vele, hogy vannak dolgok a felszín alatt, és csak idő kérdése, mikor robban ez az egész. Tudtam, hogy nehéz időszak áll előtte, de azt is, hogy mindez elkerülhetetlen ahhoz, hogy egy nap újra boldognak láthassam”

- mesélte a magazinnak Kata anyukája, aki azt is hozzátette, talán mindenkit megfog ezzel lepni, de a lányának nincs elég önbizalma.

Mindemellett azt is elmondta, hogy rendkívül büszke Katára, aki még a nehéz időszakokban sem hagyta el magát.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen