Bulvár

Tényleg hasonlít Hajdú Péter új kedvese Sarka Katához?

A műsorvezető legalábbis egyáltalán nem tagadja, hogy többen említették már neki a kettejük közötti hasonlóságot.
Hajdú Péter Hajdúnak már többen mondták, hogy Eszter hasonlít Katára (Forrás: Facebook / Hajdú Péter)

Ahogyan arról már mi is beszámoltunk, Hajdú Péter elismerte, tényleg új barátnője van.

Eszter korábban egy kommunikáció szakot végzett, jelenleg pedig egy reklámügynökségnél dolgozik - írja a Blikk.

A műsorvezető elég szűkszavúan nyilatkozik a kettejük közötti kapcsolatról:

„Igaz a hír, tényleg együtt vagyunk. De nem véletlenül nem nyilatkoztunk eddig a kapcsolatról, hiszen még csak pár hete vagyunk együtt, nem is nagyon van mit mondani. Meglátjuk, mit hoz a jövő, de az tény, hogy én már nem futó kalandokban, hanem komoly kapcsolatban gondolkodom”

- ecsetelte Hajdú a Blikknek. A Borsnak egyébként már sikerült elérnie az előbb említett hölgyet is, aki a következőket nyilatkozta:

„Még csak két hónapja vagyunk együtt, szeretnénk vigyázni a kapcsolatunkra. Erre a felhajtásra nem nagyon lehet felkészülni, egy picit tartok is a dolognak ettől a részétől, de természetesen él egy elképzelés a fejemben, hogy mivel jár egy ismert férfi oldalán lenni. Tisztában vagyok azzal, hogy lesz ennek egy negatív oldala is, de próbálok a háttérben maradni. Civil ember vagyok, egy ügynökségnél dolgozom, és nyugodt életet élek. Tudom, hogy Peti mellett megváltozik majd az életem.”

A napilap egyébként már képeket is mutatott Eszterről, és bizony meg kell említeni, hogy a hölgy, illetve a műsorvezető exe, Sarka Kata között milyen hasonlóság van.

Hajdú Péter ezzel a témával kapcsolatban is megszólalt:

„Egyébként tényleg lehet, hogy Eszter hasonlít Katára, többen mondták már. De ezen amúgy nincs meglepő, mindig is a magas, barna, vékony lányok tetszettek. Eszter és Kata is gyönyörű, de egyébként semmilyen formában nem tudom és nem is akarom őket összehasonlítani.”Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen