Bulvár

Havas repült a TV2-től Timi miatt: „Sajnálom, ez egy ilyen hülye ország”

Havas Henriktől, alig öt nappal új műsora, a „Pénzt vagy életet!” felvétele előtt, megvált az Andy Vajna tulajdonában lévő csatorna egy Facebook poszt miatt, amiben kompromittálónak ítélt megjegyzést tett Timire.
Havas Henrik Havas azóta bocsánatot kért és pontosította mondanivalóját (Forrás: Delmagyar.hu)

Azt, hogy ki és hogyan értelmezi Havas tanár úr fenti bejegyzését Vajna Timi, az amerikai állapolgárság megszerzésére irányuló törekvéseivel kapcsolatban, azt mindenkinek a maga lelkiismeretére bízzuk, ugyanakkor az egyértelműen kitűnik belőle, hogy a TV2,  illetőleg, Andy Vajna, miért is nem tart tovább igényt Havas Henrikre a csatornánál.

Ettől függetlenül, Havas úr már bocsánatot is kért a félreérthetősége miatt és helyesbítette mindanivalóját: arra gondolt, hogy

„a három hölgyet érdekes partnerekkel hozta össze a sors”.

Havas úr egy újabb posztal is reagált a történtekre, melyben közzéteszi azt is, milyen szavakkal is adta tudtára a csatorna, hogy nem kívánnak együtt dolgozni vele a továbbiakban.

S, ha ez még nem volna elég, Havas Henrik az országot is méltatta egy újabb bejegyzésében, mert sokan szerinte nem jól értelmezték, amire célzott a hölgyekkel kapcsolatban. Ez a bejegyzés már kevésbé „félreérthető” módon sikerült:

„Sajnálom, ez egy ilyen hülye ország. Részemről befejeztem.”

Hm. A „hülye ország” kétség kívül érdekes érv, vélt ártatlansága mellett. Érdekes az egész történet, annyi bizonyos...Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen