Bulvár

Nehezen fogadta el Szabó Zsófi édesanyja lánya párját

Noha Szabó Zsófi nagyon boldog a párjával, édesanyja nem mindig támogatta őt a szerelmével kapcsolatban.
Szabó Zsófi Szabó Zsófi férjével (Forrás: 24.hu)

Szabó Zsófi sosem csinált titkot abból, hogy édesanyja eleinte egyáltalán nem örült a párválasztásának. Ma már mindenki elfogadta a szerelmét, ám korábban nem kevés fenntartás volt a szerelmük jövőjével kapcsolatban.

A műsorvezető azonban nem adta fel, követte a szívét és úgy tűnik, most már mindenki belátja, férjében megtalálta élete szerelmét.

„Minden édesanya elképzel a lánya számára egy idealizált pasit. Ezek után pedig jön egy férfi, aki messze lakik, és teljesen más életet él, mint amit ő kigondolt. Anyukám megijedt, hogy messzire költözöm, háztartásbeli leszek, és eldobom a munkámat. Ilyen egy aggódó anya, ám utólag ő is belátta, hogy Zsoltit választottam.

Kellett egy év, hogy ezen túl legyünk, mert nemcsak a távolság jelentett problémát, hanem az is, hogy a férjem cigány.

Anyu félt attól, hogy ha az unokái sötét bőrűek lesznek, akkor sok megpróbáltatáson kell keresztülmenniük. Nem hibáztatom ezért az anyukámat, mindannyian hozunk rossz döntéseket, és ítélkezünk elhamarkodottan. Hatalmas lecke volt ez mind a hármunknak, éppen ezért a gyerekeinkkel is beszélgetünk majd erről. Senki nem gondolta volna, hogy egy cigány férfi felesége leszek, de boldogabb vagyok, mint valaha”

- mesélte Zsófi a Blikknek.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen