Bulvár

Hajdú Péter: Nincs napirenden a gyermekvállalás

Noha még nagyon friss a kapcsolat Hajdú Péter és új kedvese, Eszter között, a lány egy alkalommal már a gyermekvállalásról beszélt. A tévés azonban cáfolta a híreszteléseket, szerinte ez a téma még egyáltalán nincs napirenden köztük.
Hajdú Péter Hajdú Péter és barátnője, Eszter a Fonogramon (Forrás: FM3Café.hu)

Hajdú Pétert és fiatal barátnőjét, Esztert a Fonogram díjátadón láthattuk először együtt. A lány már akkor sem jött zavarba a kamerák kereszttüzébe, és azóta egyre több nyilatkozat jelenik meg róla.

Egy alkalommal például azt mondta, hogy nem lenne együtt egy olyan férfival, aki ne tervezne vele közös gyermeket, ebből pedig sokan arra következtettek, hogy esetleg a műsorvezetővel is napirenden van a gyermekvállalás témája.

Hajdú azonban megcáfolta a híreket:

„Egyáltalán nincs napirenden Eszter és köztem a gyermekvállalás kérdése. Egyszerűen nem időszerű, hiszen a kapcsolatunk legelején járunk. Világos, hogy ő már gondolkodik azon, hogy egyszer édesanya lesz, de ez korántsem jelenti azt, hogy babát tervezünk”

- mesélte a Ripostnak a tévés, aki azt is elmondta, hogy kettejük kapcsolatát azért vállalta fel ilyen korán a nyilvánosság előtt, mert úgy gondolta, az újdonság hatása után hamar le fog csengeni ez a téma.

„Tény, hogy mi álltunk ki a nyilvánosság elé, de csak azért, mert nem maradt más választásunk. Célkeresztben élem az életemet, így az is csoda, hogy volt Eszterrel néhány hetünk, ami csak a miénk lehetett. Végül azért döntöttünk úgy, hogy vállaljuk a kapcsolatunkat a világ előtt, mert el akartuk kerülni a felesleges találgatásokat, de ezzel sem értünk célt.”Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen