Bulvár

Hajdú Péter édesapja békülni szeretne a fiával

Hajdú Péter és édesapja, József nyolc éve nem beszélnek egymással!
Hajdú Péter Hajdú Péter 8 éve nem beszélt édesapjával (Forrás: Budapestzeitung.hu)

Hajdú Péter édesapja a Best magazinnak adott interjút, amelyben fiával való kapcsolatáról beszélt. A műsorvezető már nyolc éve nem tartja vele a kapcsolatot, nyolcvanon túl azonban József békülni szeretne, hiszen úgy érzi, már nem sok van hátra.

A Bors megkereste Hajdút is a témával kapcsolatban, ő azonban úgy gondolja, a médiában való üzengetésnek most nincs helye.

„Sokkal komolyabb a konfliktusunk annál, hogy erről a sajtóban lehetne üzengetni, és én nem is szeretnék visszaüzenni neki semmit. Ha komolyan gondolja a békülési szándékot, nyilván meg fog keresni, és ez esetben el fogunk beszélgetni. De szerintem egy ilyet személyesen kell kezdeményezni, nem egy újságon keresztül.”

Noha egyikük sem kívánt a konfliktus okáról beszélni, a tévés Mr. Frizbi című könyvében arról írt, hogy szülei válása után nem számíthatott az édesapjára.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen