hirdetés
Bulvár

II. Erzsébet levelével vidított fel egy kisfiút

Noha a kis George még csak öt éves, már most nagyon céltudatos. Palotaőr szeretne lenni, ha felnő, ezt pedig megírta a királynőnek is. A válasz pedig nem is váratott magára!
II. Erzsébet Bár nem személyesen válaszolt, mégis nagy örömet okozott a kisfiúnak (Forrás: iNews.com)
hirdetés

Az ötéves kisfiú valószínűleg a legifjabb palotaőr jelölt. Anyukájával nagyon sokat járt már a palotánál, rengeteget tanult a királyi családról, valamint a katonákról is.

Látogatásaik során persze feltűntek a kis Georgenak a palotaőrök is, akik olyannyira lenyűgözték a kisfiút, hogy még otthon is szívesen beöltözik az egyenruhájukba. Sőt mindezt leírta egy levélben II. Erzsébetnek is, aki nem is várt sokáig a válasszal.

A királynő először is elnézést kért, hogy nem személyesen ő írta meg a levelet, de mivel naponta több százat kap belőlük, így képtelen lenne mindre válaszolni. Azért azt elmondta, nagyon örül annak, hogy a kis George megkereste őt, annak pedig még inkább, hogy ilyen tervei vannak.

Emellett mellékelt pár nyomtatványt is, amely azokat a szabályozásokat tartalmazza, amelyeket a palotaőröknek kell betartaniuk. Sőt, a levelet még ellátták a királyi pecséttel is!

A kisfiú persze annyira boldog volt a válasz láttán, hogy madarat lehetett volna fogatni vele!Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Rénszarvas bikával gazdagodott a pécsi állatkert

Rénszarvas bikával gazdagodott a pécsi állatkert


RÉNSZARVAS,     PÉCS,     ÁLLATKERT

Megszületett Lovasi András és Földes Eszter kisfia

Megszületett Lovasi András és Földes Eszter kisfiaBemutatták az idei Magyarország Szépe verseny jelöltjeit

Bemutatták az idei Magyarország Szépe verseny jelöltjeithirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen