hirdetés
Bulvár

II. Erzsébet levelével vidított fel egy kisfiút

Noha a kis George még csak öt éves, már most nagyon céltudatos. Palotaőr szeretne lenni, ha felnő, ezt pedig megírta a királynőnek is. A válasz pedig nem is váratott magára!
II. Erzsébet Bár nem személyesen válaszolt, mégis nagy örömet okozott a kisfiúnak (Forrás: iNews.com)
hirdetés

Az ötéves kisfiú valószínűleg a legifjabb palotaőr jelölt. Anyukájával nagyon sokat járt már a palotánál, rengeteget tanult a királyi családról, valamint a katonákról is.

Látogatásaik során persze feltűntek a kis Georgenak a palotaőrök is, akik olyannyira lenyűgözték a kisfiút, hogy még otthon is szívesen beöltözik az egyenruhájukba. Sőt mindezt leírta egy levélben II. Erzsébetnek is, aki nem is várt sokáig a válasszal.

A királynő először is elnézést kért, hogy nem személyesen ő írta meg a levelet, de mivel naponta több százat kap belőlük, így képtelen lenne mindre válaszolni. Azért azt elmondta, nagyon örül annak, hogy a kis George megkereste őt, annak pedig még inkább, hogy ilyen tervei vannak.

Emellett mellékelt pár nyomtatványt is, amely azokat a szabályozásokat tartalmazza, amelyeket a palotaőröknek kell betartaniuk. Sőt, a levelet még ellátták a királyi pecséttel is!

A kisfiú persze annyira boldog volt a válasz láttán, hogy madarat lehetett volna fogatni vele!Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Vastag Csaba lett a Csak show és más semmi Showkirálya

Vastag Csaba lett a Csak show és más semmi Showkirálya


VASTAG CSABA,     TV,     SHOW

hirdetés
Megvan a Ninja Warrior Hungary győztese

Megvan a Ninja Warrior Hungary győztese


NINJA WARRIOR HUNGARY,     TV,     TV2

Visszatér a képernyőre Palik László

Visszatér a képernyőre Palik Lászlóhirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen