hirdetés
Bulvár

II. Erzsébet levelével vidított fel egy kisfiút

Noha a kis George még csak öt éves, már most nagyon céltudatos. Palotaőr szeretne lenni, ha felnő, ezt pedig megírta a királynőnek is. A válasz pedig nem is váratott magára!
II. Erzsébet Bár nem személyesen válaszolt, mégis nagy örömet okozott a kisfiúnak (Forrás: iNews.com)
hirdetés

Az ötéves kisfiú valószínűleg a legifjabb palotaőr jelölt. Anyukájával nagyon sokat járt már a palotánál, rengeteget tanult a királyi családról, valamint a katonákról is.

Látogatásaik során persze feltűntek a kis Georgenak a palotaőrök is, akik olyannyira lenyűgözték a kisfiút, hogy még otthon is szívesen beöltözik az egyenruhájukba. Sőt mindezt leírta egy levélben II. Erzsébetnek is, aki nem is várt sokáig a válasszal.

A királynő először is elnézést kért, hogy nem személyesen ő írta meg a levelet, de mivel naponta több százat kap belőlük, így képtelen lenne mindre válaszolni. Azért azt elmondta, nagyon örül annak, hogy a kis George megkereste őt, annak pedig még inkább, hogy ilyen tervei vannak.

Emellett mellékelt pár nyomtatványt is, amely azokat a szabályozásokat tartalmazza, amelyeket a palotaőröknek kell betartaniuk. Sőt, a levelet még ellátták a királyi pecséttel is!

A kisfiú persze annyira boldog volt a válasz láttán, hogy madarat lehetett volna fogatni vele!Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Egy beluga jelent meg a Temze torkolatvidékén

Egy beluga jelent meg a Temze torkolatvidékén


BELUGA,     FEHÉR DELFIN,     TEMZE

Fotót osztott meg Orbán Viktor a kisunokájáról

Fotót osztott meg Orbán Viktor a kisunokájáról


ORBÁN VIKTOR,     BABA,     GYEREK

hirdetés
Visszatér egy legendás kvízműsor a TV2-n

Visszatér egy legendás kvízműsor a TV2-nMegszületett Kulcsár Edina gyermeke

Megszületett Kulcsár Edina gyermekeEva Mendes elsősorban a családra fókuszál

Eva Mendes elsősorban a családra fókuszál


MUNKA,     EVA MENDES,     CSALÁD

hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen