Bulvár

Stohl András kerülhet a Morning Showba!

Sokakat megdöbbentett a hír, miszerint Stohl András otthagyja a Vígszínházat. Ekkor mindenkiben felmerült a kérdés, mi késztethette erre a színészt és vajon mit fog csinálni helyette. Most azonban kiderült: állítólag a Class FM online reggeli műsorát fogja vezetni.
Stohl András Stohl András vezetheti a Morning Showt (Forrás: Maivalóság.hu)

Stohl András egy időre felhagyott a színészkedéssel. Sokakat megdöbbentve ugyanis felmondott a Vígszínházban. Ekkor azonban felmerült a kérdés, mihez kezd ezután?

A legfrissebb információk erre is választ adhatnak. Stohl ugyanis feltehetőleg a Class FM online reggeli műsorát, a Morning Showt vezeti majd. Ezzel átvéve Sebestyén Balázsék egykori helyét. Ráadásul mindezt nem kevés összegért.

Utóbbinak egyébként lehetett valamilyen sejtése a dologról, hiszen a Reggeli Showban elmondta, tisztában van azzal, hogy közszereplőket keresnek egykori műsorukba. Még arról is felröppentek a pletykák, hogy Bereczki Zoltánnak is felajánlották a lehetőséget a Class-nál, ő azonban nem élt ezzel - írja a Bors.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen