Bulvár

J.K. Rowling egykor azt fontolgatta, véget vet az életének

J.K. Rowling ma már a világ egyik legsikeresebb írója, ám az élete nem volt mindig ilyen csillogó, mint most.
J.K. Rowling J.K. Rowling ma már a világ egyik legsikeresebb írója (Forrás: News18.com)

Sok-sok évvel korábban, amikor az írónő megálmodta Harry Potter történetét, talán még ő maga sem gondolta, hogy ekkora sikerre fog szert tenni.

Pedig így lett, azt azonban ne gondoljuk, hogy élete mindig ilyen fényűző és boldog volt.

Tiniként tanulmányi nehézségekkel küzdött, 25 esztendősen pedig elveszítette édesanyját, ami komoly lelki törést okozott neki. Ezután találkozott egy férfival, akivel két évvel később össze is házasodott.

Ez azonban nem a szokásos "boldogan élnek, míg meg nem halnak" szerelmi történet volt. Férje ugyanis gyakran bántalmazta Rowlingot, aki hamarosan teherbe is esett. Lánya tehát ebből a kapcsolatból született. Az írónő nem sokkal később beadta a váláshoz szükséges papírokat, gyermekéről pedig egyedül kellett gondoskodnia.

Legsötétebb pillanataiban még az öngyilkosság gondolata is felmerült benne. Ekkor került a fordulóponthoz. Magára parancsolt és elhatározta, hogy nem rágódik tovább a múlton, energiáit inkább a könyvírásra fordítja. Milyen jól tette, hiszen írásaiért ma már milliók rajonganak!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen