Bulvár

Alekosz nem érti miért írták ki az Édes Életből

A korábbi ValóVilág nyertes azt mondja, hiába vannak jó ötletei, mégis „zárt ajtókba ütközik”.
Alekosz és Éva Sokáig láthattuk Alekosz és Évá párosát a TV2-n (Forrás: 24.hu)

Már hosszú ideje annak, hogy Baukó Éva és Alekosz párosa estéről estére a TV képernyőjére kerül, hiszen mindketten régóta oszlopos tagjai az Édes Életnek. Az egykori ValóVilág győztesnek azonban most búcsút intettek a szórakoztató műsor készítői.

„Jelenleg a TV2-n vagyok, de olyan, mintha mégsem lennék ott. Egyszerűen, nem értem Ökrös Gergőt. Komolyan nem értem. Egy Nemzeti kereskedelmi csatorna programigazgatójának egészen egyszerűen föl kellene ismernie a kínálkozó – hozzáteszem: kihagyhatatlan – lehetőségeket. Egy Alekoszra épített szappanopera, reality, vagy egy show nagy lehetőség lenne a csatorna számára. Kész ötleteim, műsorterveim vannak, de zárt kapukat döngetek. Nem értem. Mint ahogyan azt sem, hogy az Édes Életből miért írtak ki. Kész vagyok a TV2-nek olyan produkciót kínálni, amivel méltán emelkedhet a nézettségi listák előkelő helyére. Csak hallgassanak meg”

- mondta Alekosz a Borsnak.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen