Bulvár

Így dolgozta fel a válást Ábrahám Edit

23 év együttlét után egy fiatalabb nőért hagyta el férje Ábrahám Editet. A színésznőnek nagyon nehéz volt feldolgoznia a válást, épp ezért tudta, hogy szakértő segítségét kell kérnie.
Ábrahám Edit A színésznő érezte, hogy szakember segítségét kell kérnie (Forrás: Napidoktor.hu)

23 év együttlét után egy fiatalabb nőért hagyta el férje Ábrahám Editet. A színésznőnek nagyon nehéz volt feldolgoznia a válást, épp ezért tudta, hogy szakértő segítségét kell kérnie.

Az elmúlt 10 hónap nagyon kemény volt számára, mostanra azonban sikerült újra megtalálnia önmagát.

„Bevallom, nem bírtam volna ki egyedül, különösen az első két hónap volt nehéz. Szakember segítségét kértem, hogy lépésről lépésre újra fel tudjam építeni az életem… Eleinte persze nem volt könnyű egyedül. Napról napra csak a túlélés volt a cél… Aztán, ahogy múlt az idő, észrevétlenül egyre könnyebb lett… Bármilyen furcsán hangzik, mostanra nőttem fel. Meg kellett tanulnom önmagamért felelősséget vállalni. És úgy érzem, ez most sikerült. Huszonhárom éven át abban a hitben éltem, hogy biztonságban vagyok, de rá kellett jönnöm, hogy a biztonság alapja nem feltétlenül egy kapcsolat”

- nyilatkozta a színésznő, aki nem véletlenül vállalta el A Nagy Duettben való szereplést sem.

„Rám fér a szórakozás, ez a más­fajta kemény munka, ami el­tereli a figyelmem. Emellett ép­pen próbálom a Színházkomé­diát Szentendrén, Ivancsics Ilona színházában. Ez az év nem volt könnyű időszak, de túl vagyok rajta. Egy éve történt, már nem is szeretnék beszélni róla, nem szeretném újból felidézni”

- írja a Bors.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen