hirdetés
Bulvár

A gyilkos kórból akart hasznot húzni a fiatal blogger

A 24 éves fiatal lány sokakat becsapott, amikor azt hazudta, hogy legyőzte az agytumort a természetgyógyászat és egy diéta segítségével. Most azonban, hogy kiderült az egész csak átverés volt, komoly bajban van!
Belle Gibson Gibson egy interjú során vallotta be az igazat (Forrás: Pulseheadlines.com)
hirdetés

Belle Gibson egy egész országot tévesztett meg azzal, hogy azt hazudta, agytumorral diagnosztizálták, ám a természetgyógyászat, illetve egy különleges diéta segítségével sikerült legyőznie a gyilkos kórt. A 24 éves blogger azért csinálta mindezt, hogy meggazdagodjon. Alapított egy céget, kiadott egy szakácskönyvet, valamint egy applikációt is okostelefonokra.

A lány történetét sokak elhitték, így Gibson bankszámláján szépen gyarapodott az összeg. A buktató 2015. elején jött, amikor is többeknek feltűnt, hogy a befolyt összegből egyetlen alapítvány sem kapott, holott az alkalmazás és a szakácskönyvek eladásával jó néhánynak meg volt ígérve.

Ugyanez év nyarán a lány végül egy televíziós interjúba ismerte be, hogy az egész történet csak átverés volt. Ezek után természetesen eljárás indult ellene, a bíróság pedig nemrégiben bűnösnek találta.

Információk szerint a bloggernek a közel 6,5 millió forintos perköltség mellett, 48 millió forintnak megfelelő ausztrál dollárt kell kifizetnie, cégét pedig emellett  240 millió forint értékben szintén megbüntették.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Budapestre érkezett Gigi Hadid

Budapestre érkezett Gigi Hadid


GIGI HADID,     BUDAPEST,     MODELL

Megszületett Kate Upton első gyermeke

Megszületett Kate Upton első gyermekeBabát vár Lilu

Babát vár Lilu


LILU,     GÓLYAHÍR,     BABA

hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen