Bulvár

Kasza Tibi is elmondta a véleményét Sarka Kata és Kulcsár Edina sztorijáról

A tévés azt mondja, a kérdés feltételekor meg sem fordult a fejében, hogy ilyen választ kap majd.
Kasza Tibi A műsorvezető szerint Hajdú neve el sem hangzott a forgatás alatt (Forrás: Retromuzsika.hu)

Ahogyan arról már mi is beszámoltunk, Kulcsár Edinát és Sarka Katát ugyanazzal a nővel csalhatták meg. Minderről pedig Kasza Tibi új műsorának forgatásán derült fény.

A Bors meg is kereste a tévést ebből az apropóból, aki a következőt nyilatkozta:

„Ez a jó ebben a műsorban, hogy miközben a sztárpárosok játszanak, mindenféle kis titkot fecsegnek ki saját magukról is. Ez persze nem egy kis titok volt, hanem egy igazán pikáns részlet az életükből. Először azt sem tudtam, pontosan miről van szó, nem állt össze a kép, csak azt éreztem, hogy megfagyott a levegő egy pillanatra a stúdióban. De amikor Kata és Edina is elkezdett nevetni, és úgy csacsogtak tovább, mindenki felkacagott. Nem ma történt egyik eset sem, gondolom, már túl vannak rajta, és tudnak rajta nevetni ők is.”

Nem sokkal ezután Kasza egy videót tett közzé közösségi oldalán, amelyben azt mondja, a Borsban megjelent cikk egy része hazugság, hiszen Hajdú Péter neve el sem hangzott a forgatás alatt.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen