Bulvár

Ismét randizik Sarka Kata

Exe már megtalálta más mellett a boldogságot, és noha arról is voltak pletykák, hogy Kata is találkozgat valakivel, ő ezt sosem ismerte el ezt hivatalosan. Most azonban bevallotta, ismét randevúzni kezdett.
Sarka Kata Sarka Kata újra randizik (Forrás: Starity.hu)

Arról már számtalan cikk beszámolt, hogy Hajdú Péter ki mellett találta meg újra a boldogságot, arról azonban eddig csak találgatások folytak, hogy Sarka Kata életében van-e újra férfi.

Pletykák mindig voltak ezzel kapcsolatban, ám a műsorvezető sosem erősített meg semmit.

A Hot! magazin beszámolója szerint azonban Kata újra elkezdett randevúzni. Minderről pedig Kasza Tibi, Pénz vagy éveket! című műsorában beszélt.

„Újra meg kellett tanulnom randizni, visszarázódni ebbe a világba, ami nem kis izgalommal jár, mivelhogy kijöttem a gyakorlatból. Amit viszont még fontosnak tartok, hogy egy férfi a randin legyen udvarias, gondoskodjon az asztalfoglalásról, nyissa ki előttem az ajtót, mert hiszem, hogy a férfi-női szerepekre szükség van.”Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen