Bulvár

Ma kezdődött Hajdú Péter és Sarka Kata válópere

Az elkövetkezendő hónapokban számos részletről kell majd megállapodniuk. Információk szerint pedig a gyerekelhelyezésről már meg is egyeztek.
Válás Ma kezdődött Hajdú Péter és Sarka Kata válópere (Forrás: Blikk.hu)

Ma vette kezdetét Hajdú Péter és Sarka Kata válópere. Bár a páros korábban azt nyilatkozta, megpróbálnak harag nélkül elbúcsúzni egymástól, viszonyuk mégis nagyon elmérgesedett az utóbbi időben.

A gyerekek előtt természetesen ők is megpróbálják mérsékelni a veszekedést, sőt, a Blikk úgy tudja, elhelyezésükről már megállapodás is született.

Hajdú elvileg kéthetente, szombaton és vasárnap találkozhat majd Noncsival és Dávidkával, emellett 75 ezer forintnyi gyerektartást fog fizetni fejenként a gyerekek után.

„Peti 150 ezret fizet majd gyerektartásra, amit a bíróság valószínűleg augusztustól visszamenőlegesen állapít meg, hiszen Kata júliusban költözött el otthonról. A hivatalos összeg azonban még változhat, ugyanis a bíróság dönthet úgy, hogy a gyerekek nem olyan életszínvonalat szoktak meg, amihez elég a fejenként havi 75 ezer forint”

- számolt be a részletekről a Blikknek az egyik bennfentes.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen