hirdetés
Bulvár

Viccnek szánta, mégis sokakat lesokkolt egy apa a gyerekéről készült fotóival

Sokan azt hitték, az apa direkt keverte veszélyes szituációkba 18 hónapos kislányát. Pedig mint kiderült, az egész csak Photoshop volt.
Baba Stephen fotói nagy népszerűségnek örvendenek
hirdetés

Stephen mindennél jobban szereti 18 hónapos kislányát, Hannah-t. Ám életük nem volt mindig ilyen vidám, hiszen a csöppség alig volt 4 hónapos, amikor egy csontbetegség miatt, csontvelő-transzplantációt kellett végrehajtani nála.

Szerencsére Hannah legyőzte a betegséget, a kemoterápia után pedig apukája úgy gondolta, sok mindent kell bepótolnia a kislánynak.

Ám Stephen nem csupán lefotózta Hannah-t hanem Photoshoppal igencsak érdekes képeket készített róla, amelyeket aztán Redditen is megosztott. Először csupán az volt a célja, hogy "ráijesszen" a családtagokra, ám felfedezte, hogy képei milyen népszerűek lettek a netezők körében.

Persze a legtöbben értetté a viccet, voltak azonban olyanok, akiket lesokkoltak a fotók. Stephen azonban mindennek a pozitív oldalát látja, és azt mondja, ha már ilyen mértékű ismertséget sikerült kivívnia a képekkel, megpróbálja a lehető legjobban felhívni a figyelmet a csontvelő-adatbázis fontosságára. Lányának ugyanis rendkívül kevés esélye volt arra, hogy megtalálják számára a megfelelő donort.

Baba

Baba

Baba

Baba

Képek forrása: SzeretlekmagyarországHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
Orlando Bloom nagyon begurult hírhedt pucér fotói miatt

Orlando Bloom nagyon begurult hírhedt pucér fotói miattEmma Watson nem tud hazudni

Emma Watson nem tud hazudnihirdetés
Férjhez ment Debreczeni Zita!

Férjhez ment Debreczeni Zita!Tényleg komoly gondok lehetnek Hujberéknál

Tényleg komoly gondok lehetnek HujberéknálIréne és Phyllis, a 100 éves ikerpár

Iréne és Phyllis, a 100 éves ikerpár


IKER,     100 ÉVES,     HOSSZÚ ÉLET

hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen