hirdetés
Bulvár

Ők sem hibátlanok, mégis gyönyörűek!

Avagy azok a szupermodellek, akik pont a ritka testi adottságaikkal, illetve akaraterejükkel adnak reményt az önbizalomhiánnyal küzdőknek.
Modell Nem szabad feladni az álmunkat! (Forrás: Twitter.com)
hirdetés

Amennyiben nem felelünk meg a megszokott, elvárt szépségideáloknak, azt gondolhatjuk, már nem is vagyunk szépek. Ez azonban koránt sem igaz. A következőkben bemutatott nők ugyanis pont azt bizonyítják, bárkiben ott lehet a szépség, kortól, testi adottságoktól, bőrszíntől, testalkattól függetlenül!

Chantelle Brown-Young

Chantelle Brown-Young bőrén vitiligo pigmenthiányos foltok láthatóak. Ő azonban, a sok gyermekkori csúfolódás ellenére, pont ezzel együtt gyönyörű!

Viktoria Modesta

Viktoria Modesta lábát amputálni kellet. A szépség azonban nem adta fel. Különleges protéziseivel együtt áll a fényképezőgép elé.

Erika Linder

Egy fiatal nő, egy fiatal férfi... Mi ebben a szokatlan? A fotón szereplő modell egy és ugyanaz a személy! Erika Linder androgün szépsége a JC Jeans Companyt is megfogta.

Diandra Forrest

Diandra Forrest afrikai-amerikai albínó, és noha nem volt mindig könnyű dolga, mára elismert lett a szakmájában.

Carmen Dell'Orefice

Egy gyönyörű nő, aki jelen pillanatban pontosan 85 esztendős... Igen, Carmen Dell'Orefice elképesztően gyönyörű.

Denise Bidot

Ashley Graham neve sokak előtt nem ismeretlen, a képen szereplő 28 éves Puerto Ricó-i szépség, Denise Bidot azonban hasonlóan sikeressé vált az elmúlt időszakban.

Madeline Stuart

Madeline Stuart 21 esztendős. A Down-kóros lányt azonban csöppet sem akadályozza meg karrierje építésében az a tény, hogy a megszokottól igencsak eltérő. A gyönyörű modellt már kétszer is láthattuk a New York Fashion Week kifutóján

Kanya Sesser

A thaiföldi Kanya Sesser lábak nélkül született. Ő azonban kivételes szépsége révén számos felkérést kap fehérneműmodellként.

Jillian Mercado

Jillian Mercado az izomdisztrófia miatt ül most kerekesszékben. A fiatal és nem mellesleg gyönyörű modell azonban szeretné, ha a hozzá hasonló lányokról sem feledkezne meg a divatvilág.

Moffy Gathorne-Hardy

Moffy Gathorne-Hardy nem tágított a modellszakmától csupán a kancsalság miatt. Sőt, sokan pont emiatt tartják őt különleges szépségnek.

Képek forrása: FeminaHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Harvey Weinsteint kizárta soraiból a filmakadémia

Harvey Weinsteint kizárta soraiból a filmakadémiahirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen