hirdetés
Bulvár

Ők sem hibátlanok, mégis gyönyörűek!

Avagy azok a szupermodellek, akik pont a ritka testi adottságaikkal, illetve akaraterejükkel adnak reményt az önbizalomhiánnyal küzdőknek.
Modell Nem szabad feladni az álmunkat! (Forrás: Twitter.com)
hirdetés

Amennyiben nem felelünk meg a megszokott, elvárt szépségideáloknak, azt gondolhatjuk, már nem is vagyunk szépek. Ez azonban koránt sem igaz. A következőkben bemutatott nők ugyanis pont azt bizonyítják, bárkiben ott lehet a szépség, kortól, testi adottságoktól, bőrszíntől, testalkattól függetlenül!

Chantelle Brown-Young

Chantelle Brown-Young bőrén vitiligo pigmenthiányos foltok láthatóak. Ő azonban, a sok gyermekkori csúfolódás ellenére, pont ezzel együtt gyönyörű!

Viktoria Modesta

Viktoria Modesta lábát amputálni kellet. A szépség azonban nem adta fel. Különleges protéziseivel együtt áll a fényképezőgép elé.

Erika Linder

Egy fiatal nő, egy fiatal férfi... Mi ebben a szokatlan? A fotón szereplő modell egy és ugyanaz a személy! Erika Linder androgün szépsége a JC Jeans Companyt is megfogta.

Diandra Forrest

Diandra Forrest afrikai-amerikai albínó, és noha nem volt mindig könnyű dolga, mára elismert lett a szakmájában.

Carmen Dell'Orefice

Egy gyönyörű nő, aki jelen pillanatban pontosan 85 esztendős... Igen, Carmen Dell'Orefice elképesztően gyönyörű.

Denise Bidot

Ashley Graham neve sokak előtt nem ismeretlen, a képen szereplő 28 éves Puerto Ricó-i szépség, Denise Bidot azonban hasonlóan sikeressé vált az elmúlt időszakban.

Madeline Stuart

Madeline Stuart 21 esztendős. A Down-kóros lányt azonban csöppet sem akadályozza meg karrierje építésében az a tény, hogy a megszokottól igencsak eltérő. A gyönyörű modellt már kétszer is láthattuk a New York Fashion Week kifutóján

Kanya Sesser

A thaiföldi Kanya Sesser lábak nélkül született. Ő azonban kivételes szépsége révén számos felkérést kap fehérneműmodellként.

Jillian Mercado

Jillian Mercado az izomdisztrófia miatt ül most kerekesszékben. A fiatal és nem mellesleg gyönyörű modell azonban szeretné, ha a hozzá hasonló lányokról sem feledkezne meg a divatvilág.

Moffy Gathorne-Hardy

Moffy Gathorne-Hardy nem tágított a modellszakmától csupán a kancsalság miatt. Sőt, sokan pont emiatt tartják őt különleges szépségnek.

Képek forrása: FeminaHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Válik Galambos Dorina és Pély Barna

Válik Galambos Dorina és Pély BarnaNyilvánosságra hozták a hercegi esküvő hivatalos esküvői fotóit

Nyilvánosságra hozták a hercegi esküvő hivatalos esküvői fotóithirdetés
Megszületett Orbán Viktor második unokája

Megszületett Orbán Viktor második unokájaSzexuális erőszak miatt feljelentették Luc Bessont

Szexuális erőszak miatt feljelentették Luc BessontMegnősült Harry herceg

Megnősült Harry herceghirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen