hirdetés
Bulvár

Victoria Beckhamet nagy büszkeséggel tölti el, hogy átvehette a Brit Birodalom Rendje kitüntetést

A divat terén folytatott kiemelkedő tevékenységének elismeréseként vehette át Victoria Beckham a Brit Birodalom Rendje kitüntetést (OBE) a cambridge-i hercegtől a londoni Buckingham Palotában tartott ünnepségen.
Victoria Beckham Victoria Beckham gyermekei nem, de férje és szülei ott voltak az ünnepségen (Forrás: dailymail.co.uk)
hirdetés

A Spice Girls együttes korábbi sztárja, egyben sikeres divattervező hétfőn ünnepelte a negyvenharmadik születésnapját, két nappal később, szerdán pedig átvehette az OBE kitüntetést is. Férje, David Beckham több mint 13 évvel korábban már ugyancsak átvette ezt a kitüntetést, ő természetesen a labdarúgásban nyújtott munkásságáért. Most a feleségét kísérte el az ünnepségre.

Victoria Beckham az ünnepségen nem mástól, mint Cambridge hercegétől, Vilmos hercegtől vehette át a kitüntetést, amelyet a 17 éves, a divatiparban végzett kiemelkedő munkássága elismeréseként ítéltek a számára.

Vilmos herceg átadja a kitüntetést Victoria BeckhamnekVilmos herceg adta át a kitüntetést (Forrás: dailymail.co.uk)

Az ünnepségen egy hosszú, fekete ruhában jelent meg, amihez egészen sötét lila magassarkú cipőt viselt. Bár az öltözete visszafogott volt, mégis kitűnt a tömegből, részben bizonyára a jól látható jókedve miatt. Victoria Beckham az ünnepséget követően azt mondta:

„Abszolút öröm volt számomra, hogy a Buckingham Palotában lehettem ma. Büszke vagyok arra, hogy brit vagyok, egyben megtiszteltetésnek érzem, hogy átvehettem Cambridge hercegétől az OBE-t. Ha mersz nagyot álmodni, és keményen dolgozol, akkor remek dolgokat lehet elérni. Igazán boldog vagyok, hogy ezt a különleges alkalmat megoszthatom a szüleimmel és a férjemmel is; az ő szeretetük és támogatásuk nélkül mindezt nem érhettem volna el”.

Victoria BeckhamVictoria Beckham különösen büszke arra, hogy humanitárius munkásságát is elismerték (Forrás: dailymail.co.uk)

Victoriát négy gyermekének egyike sem kísérte ugyan el az ünnepségre, de 14 éves fia az édesanyja Instagram oldalára egy kedves üzenetet írt, amelyben az olvasható:

„Anya, annyira szeretlek, és remélem, hogy ez lesz életed legjobb napja! Te vagy a legcsodálatosabb anyuka és tökéletes vagy minden módon. Szeretem, ahogyan nap mint nap megnevettetsz, és bármi történik is, mindig boldognak tűnsz. Szeretlek a Holdig és vissza; életed legjobb napját kívánom” – írta a fiú.

Victoria BeckhamAz ünnepségben Victoria elmondta: büszke arra, hogy brit lehet (Forrás: dailymail.co.uk)

Victoria Beckham nem sokkal karácsony előtt tudta meg, hogy átveheti a rangos kitüntetést, és a DailyMail egy családhoz közeli forrásra hivatkozva azt írta, hogy már ekkor is nagyon felvidította őt, hogy elismerik a munkásságát. A családjával az ünnepek alatt osztotta meg a hírt, és a forrás szerint

„Victoria rendkívül büszke az általa épített divatmárkára, és mindig hálás a remek csapatának”.

Amellett azonban, hogy a divatban végzett munkássága miatt elismerést kapott, legalább ennyire boldog volt amiatt, hogy a humanitárius tevékenységét is elismerik.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Gyereket vár Rachel Weisz és Daniel Craig

Gyereket vár Rachel Weisz és Daniel CraigElpusztult Willow, II. Erzsébet utolsó corgija

Elpusztult Willow, II. Erzsébet utolsó corgijahirdetés
Conchita Wurst bevallotta, hogy HIV-fertőzött

Conchita Wurst bevallotta, hogy HIV-fertőzöttBabát vár Kollányi Zsuzsi

Babát vár Kollányi Zsuzsihirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen