hirdetés
Bulvár

Victoria Beckhamet nagy büszkeséggel tölti el, hogy átvehette a Brit Birodalom Rendje kitüntetést

A divat terén folytatott kiemelkedő tevékenységének elismeréseként vehette át Victoria Beckham a Brit Birodalom Rendje kitüntetést (OBE) a cambridge-i hercegtől a londoni Buckingham Palotában tartott ünnepségen.
Victoria Beckham Victoria Beckham gyermekei nem, de férje és szülei ott voltak az ünnepségen (Forrás: dailymail.co.uk)
hirdetés

A Spice Girls együttes korábbi sztárja, egyben sikeres divattervező hétfőn ünnepelte a negyvenharmadik születésnapját, két nappal később, szerdán pedig átvehette az OBE kitüntetést is. Férje, David Beckham több mint 13 évvel korábban már ugyancsak átvette ezt a kitüntetést, ő természetesen a labdarúgásban nyújtott munkásságáért. Most a feleségét kísérte el az ünnepségre.

Victoria Beckham az ünnepségen nem mástól, mint Cambridge hercegétől, Vilmos hercegtől vehette át a kitüntetést, amelyet a 17 éves, a divatiparban végzett kiemelkedő munkássága elismeréseként ítéltek a számára.

Vilmos herceg átadja a kitüntetést Victoria BeckhamnekVilmos herceg adta át a kitüntetést (Forrás: dailymail.co.uk)

Az ünnepségen egy hosszú, fekete ruhában jelent meg, amihez egészen sötét lila magassarkú cipőt viselt. Bár az öltözete visszafogott volt, mégis kitűnt a tömegből, részben bizonyára a jól látható jókedve miatt. Victoria Beckham az ünnepséget követően azt mondta:

„Abszolút öröm volt számomra, hogy a Buckingham Palotában lehettem ma. Büszke vagyok arra, hogy brit vagyok, egyben megtiszteltetésnek érzem, hogy átvehettem Cambridge hercegétől az OBE-t. Ha mersz nagyot álmodni, és keményen dolgozol, akkor remek dolgokat lehet elérni. Igazán boldog vagyok, hogy ezt a különleges alkalmat megoszthatom a szüleimmel és a férjemmel is; az ő szeretetük és támogatásuk nélkül mindezt nem érhettem volna el”.

Victoria BeckhamVictoria Beckham különösen büszke arra, hogy humanitárius munkásságát is elismerték (Forrás: dailymail.co.uk)

Victoriát négy gyermekének egyike sem kísérte ugyan el az ünnepségre, de 14 éves fia az édesanyja Instagram oldalára egy kedves üzenetet írt, amelyben az olvasható:

„Anya, annyira szeretlek, és remélem, hogy ez lesz életed legjobb napja! Te vagy a legcsodálatosabb anyuka és tökéletes vagy minden módon. Szeretem, ahogyan nap mint nap megnevettetsz, és bármi történik is, mindig boldognak tűnsz. Szeretlek a Holdig és vissza; életed legjobb napját kívánom” – írta a fiú.

Victoria BeckhamAz ünnepségben Victoria elmondta: büszke arra, hogy brit lehet (Forrás: dailymail.co.uk)

Victoria Beckham nem sokkal karácsony előtt tudta meg, hogy átveheti a rangos kitüntetést, és a DailyMail egy családhoz közeli forrásra hivatkozva azt írta, hogy már ekkor is nagyon felvidította őt, hogy elismerik a munkásságát. A családjával az ünnepek alatt osztotta meg a hírt, és a forrás szerint

„Victoria rendkívül büszke az általa épített divatmárkára, és mindig hálás a remek csapatának”.

Amellett azonban, hogy a divatban végzett munkássága miatt elismerést kapott, legalább ennyire boldog volt amiatt, hogy a humanitárius tevékenységét is elismerik.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Ittas vezetés miatt vették el a Viszkis jogosítványát

Ittas vezetés miatt vették el a Viszkis jogosítványáthirdetés
Rénszarvas bikával gazdagodott a pécsi állatkert

Rénszarvas bikával gazdagodott a pécsi állatkert


RÉNSZARVAS,     PÉCS,     ÁLLATKERT

Megszületett Lovasi András és Földes Eszter kisfia

Megszületett Lovasi András és Földes Eszter kisfiahirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen