Bulvár

Demcsák Zsuzsa felmondott

A műsorvezető elbúcsúzik a tévézéstől. Egy időre legalábbis biztosan.
Demcsák Zsuzsa 12 év után búcsúzik a képernyőtől Demcsák Zsuzsa (Forrás: Kisalföld.hu)

Demcsák Zsuzsa 12 évnyi tévés szereplés után adta be felmondását a TV2-nél.

„Igen, a tegnapi nappal azonnali hatállyal felmondtam a TV2-ben. Kilenc év után döntöttem így, és ennek elsősorban családi okai vannak. Az üzleti életben folytatom a pályafutásomat, amely hosszú idő után végre új kihívásokat hoz az életembe, ráadásul a családi vállalkozásban is egyre nagyobb szerepet töltök be”

- nyilatkozta a műsorvezető a Blikknek, továbbá azt is elárulta, ez nem egy új keletű gondolat volt nála.

„Két éve gondolkodom rajta, de ha valaki két gyereket nevel egyedül, óvatosabb, nehezebben adja fel a biztos dolgokat. Ám a családi cégnek egyre nagyobb szüksége lett rám, ezért végül felmondtam. Így végre nem kell korán kelnem, és én vihetem reggel a gyerekeimet az iskolába. Fantasztikus éveket és barátságokat köszönhetek a TV2-nek.”

A csatorna is meg lett keresve ez ügyben, ahol a következőképpen reagáltak Demcsák Zsuzsa távozására:

„A TV2 tudomásul vette a Mokka műsorvezetőjének felmondását. A családi okokat természetesen elfogadtuk, és a legnagyobb megértéssel viszonyulunk hozzá. Demcsák Zsuzsának köszönjük, hogy az elmúlt 9 évben kiváló munkájával, a csatorna egyik legnépszerűbb képernyőseként a csapatunkat erősítette. A televízió munkatársai nevében további sok sikert kívánunk Zsuzsának a magánéletben és a karrierjében.”Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen