hirdetés
Bulvár

Nincs megállás Gáspár Beának

A Konyhafőnök megnyerése óta bizony sok minden megváltozott Bea életében. Noha eddig is ismerték a nevét az országban, a megmérettetés óta azonban nagyon sok ajánlatot kap.
Bea Bea nagyon örült az első helyezésnek (Forrás: Hírstart.hu)
hirdetés

Bea szó szerint ugrált örömében, amikor kiderült, ő nyerte meg az RTL Klub gasztroműsorának legújabb szériáját. Az azonban biztos, hogy sokat fogjuk még a nevét hallani főzőtudásának és tehetségének köszönhetően, hiszen Beát már most rengeteg ajánlattal keresték meg.

„Minden lesz. Elindul a blogom, a hétvégén, ha minden igaz, már éles is lesz. A próbaoldal már üzemel. Amióta tudom, hogy nyertem, azóta forog, már tizenegy adást el is készítettünk – ilyen főzőset. Lesz recept, fényképek, blog, minden tudnivaló rólam”

- nyilatkozta a Borsnak.

Bár Bea élete fenekestül felfordult, elképzelései határozottak és mindig azt tartja szem előtt, ami az igazán fontos neki. Ez pedig a család és a főzés.

„A férjem szerint jó ötlet lenne elmenni rendezvényekre, falunapokra. Benne van a pakliban, hogy egy-egy rendezvényt elvállalok, ha úgy érzem, érdemes. De úgy biztos nem, hogy elmegyek Pécsre, pár óra múlva meg már máshol vagyok. Családanya szeretnék maradni, otthon lenni. Azt szeretem. Itt a nyár, szeretek főzni, kertészkedni, otthon lenni. A receptírás leköti most a fölös időmet. Egy könyvet is tervbe vettünk, de csak karácsonyra. Aktualitásképpen biztosan nem dobok össze egyet. Ha lesz, akkor az ünnepek előtt”

- nyilatkozta Bea határozottan.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Budapestre érkezett Gigi Hadid

Budapestre érkezett Gigi Hadid


GIGI HADID,     BUDAPEST,     MODELL

Megszületett Kate Upton első gyermeke

Megszületett Kate Upton első gyermekeBabát vár Lilu

Babát vár Lilu


LILU,     GÓLYAHÍR,     BABA

hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen