Bulvár

Nincs megállás Gáspár Beának

A Konyhafőnök megnyerése óta bizony sok minden megváltozott Bea életében. Noha eddig is ismerték a nevét az országban, a megmérettetés óta azonban nagyon sok ajánlatot kap.
Bea Bea nagyon örült az első helyezésnek (Forrás: Hírstart.hu)

Bea szó szerint ugrált örömében, amikor kiderült, ő nyerte meg az RTL Klub gasztroműsorának legújabb szériáját. Az azonban biztos, hogy sokat fogjuk még a nevét hallani főzőtudásának és tehetségének köszönhetően, hiszen Beát már most rengeteg ajánlattal keresték meg.

„Minden lesz. Elindul a blogom, a hétvégén, ha minden igaz, már éles is lesz. A próbaoldal már üzemel. Amióta tudom, hogy nyertem, azóta forog, már tizenegy adást el is készítettünk – ilyen főzőset. Lesz recept, fényképek, blog, minden tudnivaló rólam”

- nyilatkozta a Borsnak.

Bár Bea élete fenekestül felfordult, elképzelései határozottak és mindig azt tartja szem előtt, ami az igazán fontos neki. Ez pedig a család és a főzés.

„A férjem szerint jó ötlet lenne elmenni rendezvényekre, falunapokra. Benne van a pakliban, hogy egy-egy rendezvényt elvállalok, ha úgy érzem, érdemes. De úgy biztos nem, hogy elmegyek Pécsre, pár óra múlva meg már máshol vagyok. Családanya szeretnék maradni, otthon lenni. Azt szeretem. Itt a nyár, szeretek főzni, kertészkedni, otthon lenni. A receptírás leköti most a fölös időmet. Egy könyvet is tervbe vettünk, de csak karácsonyra. Aktualitásképpen biztosan nem dobok össze egyet. Ha lesz, akkor az ünnepek előtt”

- nyilatkozta Bea határozottan.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen