Bulvár

Nem hagyja hátra családját Ördög Nóra

A műsorvezető az Ázsia Expressz című reality forgatása miatt utazik Ázsiába, arról azonban szó sem lehetett, hogy a gyerekek ne menjenek vele.
Ördög Nóra Családjával együtt utazik Vietnamba Ördög Nóri (Forrás: 24.hu)

Egy új valóság show-val, az Ázsia Expresszel jelentkezik hamarosan a TV2. A realityt (nem túl meglepő módon) Ázsiában forgatják majd, és a sztárok feladata az lesz, hogy eljussanak Vietnámtól Thaiföldig, amely körülbelül ötezer kilométert jelent. Mindezt pedig úgy, hogy naponta csupán 1 dollárt költenek.

A show műsorvezetője Ördög Nóra lesz, aki azonban nem utazott volna több hétre a családja nélkül.

„Természetesen nem vállaltam volna el ezt a feladatot, ha hetekig távol kellett volna lennem a családomtól, így a döntést egy családi kupaktanács előzte meg. Nagyon hálás vagyok a férjemnek és a családomnak, hogy támogattak ebben is. Szerencsés vagyok, hisz Pali munkájának köszönhetően meg tudjuk oldani, hogy velem tartsanak, jönnek velem a gyerekek is. Így ez a műsor a munka mellett számunkra egy nagy családi kaland lesz, természetesen a megfelelő óvintézkedések mellett”

- tette közzé Ördög Nóra.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen