Bulvár

Hajdú Péter fia Orbán Viktorral fotózkodhatott

Hajdú Péter tegnap egy képet posztolt az Instagramon Dávid fiáról, aki éppen a miniszterelnök mellett ül, méghozzá a felcsúti Puskás Akadémiában, s ezzel sokak figyelmét vonta ismét magára.
Orbán Viktor és Hajdú Dávid - Instagram 2017 Nem csak a helyszín szimbolikus, de a háttérben még egy ismerős arc is feltűnik (Forrás: Instagram)

Annál is inkább borzolta bizonyos médiumokban az említett fotó a kedélyeket, mivel a háttérben Mészáros Lőrinc is feltűnik. Sokak szerint, Hajdú ezzel beállt Csúcs Imréné Bözsi néni és Fásy Ádám mögé, akik szintén, ahogy fogalmaznak, nagy tisztelői a magyar miniszterelnöknek, mintha ez valami rossz dolog lenne, pedig valljuk be, a demokráciának pont az a lényege, hogy mindenki szabadon formálhatja véleményét s így természetesen, adhat hangot politikai meggyőződésének.

A port kavart Instagram képA port kavart Instagram kép (Forrás: Instagram)

Ettől függetlenül, az már biztos, hogy Péter ezzel most sokkaknál kiverte a biztosítékot.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen