Bulvár

17 év házasság után válik Ben Stiller és Christine Taylor

Ben Stiller és felesége pénteken bejelentették, hogy 17 év házasság után válnak.
Ben Stiller és Christine Taylor Ben Stiller és Christine Taylor pénteken jelentették be a válást (Forrás: thesun.co.uk)

Christine Taylor színésznő és férje, Ben Stiller pénteken közös közleményben jelentették be, hogy több mint másfél évtizedes házasság után válnak. 2000 májusában házasodtak össze, két közös gyermekük született, akikről szintén említést tettek a közleményben.

„Miután 18 évet egy párként töltöttünk együtt, hatalmas szeretettel és tisztelettel egymás iránt azt a döntést hoztuk meg, hogy elválunk. Továbbra is elsődleges fontosságú számunkra a gyermekeink nevelése, elkötelezett szülőkként és a legközelebbi barátokként. Arra kérjük a médiát, hogy most tartsák tiszteletben a magánéletünket” – fogalmazták meg a közleményükben.

Christine Taylor Stiller több filmében is szerepelt, így például a

  • a Kidobós: Sok flúg disznót győz,
  • a Trópusi vihar,
  • a Zoolander, a trendkívüli, illetve
  • az Apádra ütök

című filmekben is.

Néhány hónappal ezelőtt Stiller elmondta, hogy két évvel korábban prosztatarákot állapítottak meg nála az orvosok, később viszont már rákmentesnek ítélték. Megítélése szerint egy rutinszerű vértesztnek köszönheti az életét.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen