Bulvár

Élő főzőműsorral rukkol elő Gáspár Bea

Információk szerint pedig egy komplett csomag Bea élő bemutatójából 200 ezer forintba kerül!
Gáspár Bea Beának nincs megállás (Forrás: Élményország.hu)

A Konyhafőnök VIP megnyerése óta Gáspár Bea egy csöppet sem tétlenkedik! Bár egy kis technikai nehézség ütötte fel a fejét az elején, de aztán sikerült elindítani saját honlapját, valamint egy internetes főzőműsorban leshetünk el tőle hasznos konyhai technikákat is!

Emellett, ha minden igaz, Bea egy szakácskönyvön is dolgozik, ám itt még mindig nem áll meg, hiszen élő főzőműsorral szórakoztatja mindazokat, akik megrendelik az erre vonatkozó csomagot. Utóbbit egyébként Facebookon lehet megtenni.

A Bors egyik informátora nem is várt sokat, és a részletekért fel is hívta is a megadott telefonszámot.

„Tárcsáztam tehát a megadott számot, és ismerős hang szólt a telefonba. Személyesen Gáspár Győző volt az, és nagyon barátságos volt a hangja, amikor a műsorról érdeklődtem. Azt mondta, hogy egy komplett csomag kétórás műsort tartalmaz, amiben benne van az, hogy Bea akár egy ötvenfős társaságnak is tart bemutatót, színpadon készíti el az ételt, utána pedig lehet vele fotózkodni, és még dedikál is. Ez mind kétszáz­ezer forintba kerül. A főzéshez kellő alapanyagokat viszont nekünk kell majd beszerezni, csakúgy, mint a színpadi technikát, és pontosan el kell mondani, hogy mit főzzön a pontos szervezés jegyében”

- árulta el a lapnak.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen