Bulvár

Csak kétségbeesésből házasodott Kim Kardashian

A sztár elárulta, már a nászúton nyilvánvalóvá vált, házassága igencsak nagy baklövés volt.
Kim Kardashian Kim Kardashian végre megtalálta a boldogságot (Forrás: Trace.tv)

Mielőtt Kanye West oldalán megtalálta a boldogságot, bizony kétszer is házas volt Kim Kardashian. A sztár első férje Damon Thomas, dalszerző volt, akivel 4 éven keresztül voltak házasok.

Válásuk után azonban összejött Kris Humphries-szel, akivel eleinte jól megvoltak, ám a házasságot egy „kissé” elkapkodták, ugyanis 2011-ben, 8 hónapnyi randizás után tartották meg a menyegzőt.

Kim nemrégiben egy TV interjú során árulta el, miért is mondta ki tulajdonképpen az igent. Az akkor 30 éves celeb egyszerűen bepánikolt, hiszen barátai és testvérei közül mindenki vagy házasodott, vagy pedig gyermeket szült. Úgy érezte itt az ideje, hogy ő is megállapodjon. Kris azonban mégsem lett az Igazi, erre pedig Kim már a nászúton rájött (amire egyébként nem is akart eleinte elutazni egy forgatás miatt). 72 napnyi házasság után aztán Kim úgy döntött, válni akar.

A procedúra azonban nagyon elhúzódott, 2013-ban mondta ki hivatalosan a bíróság a válást. Mindez pedig pár héttel azelőtt történt, hogy megszületett volna North, Kim és Kanye első közös gyermeke.

Most már úgy tűnik, minden a helyére került a reality sztár életében, hiszen a pici megszületése után egy évvel, összeházasodott a rapperrel, 2015-ben pedig világra jött második közös babájuk, Saint.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen