hirdetés
Bulvár

Miért ennyire sürgős Harrynek az esküvő?

Információk szerint a herceg mihamarabb szeretne összeházasodni kedvesével, Meghan Markle-lel.
Harry Harry már nagyon nősülne (Forrás: Diss.ltd)
hirdetés

Harry herceg és Meghan Markle szerelme filmbeillő. Adott egy kicsapongó életet élő királyi sarj, majd jön a természetes szépségű és bájos fiatal lány, akinek sikerül „megszelídítenie” élete férfiját.

Sőt, úgy tűnik ez olyannyira jól sikerült, hogy Harry mielőbb szeretné oltár elé vezetni kedvesét. A kérdés már csak az, hogy mi ennyire sürgős?

Egy hírességekkel foglalkozó oldal, a Celebrity Dirty Laundry szerint a herceg azért siet ennyire, mert attól fél, hogy Meghan meggondolja magát. Benne van ugyanis a pakliban, hogy a királyi család elijeszti tőle a lányt.

Az azonban jó kérdés, hogy mindezt mivel tudnák elérni. Egyes feltételezések szerint Meghan azért léphet vissza, mert a házasságkötés után túl sok kötelezettség hárulna rá, ami pedig félelmet kelthet benne.

Korábban egyébként az is kiderült, hogy Harry mihamarabb szeretne családot alapítani és a tervei szerint, Meghan-nel az esküvő után Dél-Afrikába költözne. Az már persze más tészta, hogy a királyi család tagjai, legfőképp Erzsébet, mit szól ehhez a tervhez...Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Idén is lesz Sztárban sztár

Idén is lesz Sztárban sztár


SZTÁRBAN SZTÁR,     TV2,     MŰSOR

Új szereplő a Barátok köztben

Új szereplő a Barátok köztbenNagy csalódást okozott Kendrick Lamar késése a rajongóknak

Nagy csalódást okozott Kendrick Lamar késése a rajongóknak


KENDRICK LAMAR,     SZIGET,     KÉSÉS

hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen