Bulvár

Hova tűnt Hajdú Péter barátnője?

Egy ideje nem láthattunk közös fotót Eszterrel. De vajon ennek mi az oka?
Hajdú Péter Régen láthattuk őket együtt (Forrás: FM3Café.hu)

Hajdú Péter nagyon büszkén mutatta meg anno új barátnőjét, Esztert, akivel azután találtak egymásra, hogy tönkrement a műsorvezető és Sarka Kata házassága.

Azóta Hajdút és Esztert már számos alkalommal láthattuk együtt akár fotókon, akár nyilvános eseményeken. Április vége óta azonban a producer nem posztol közös képet magukról - ami fel is tűnt a Borsnak. Felvetődik tehát a kérdés, együtt vannak még egyáltalán?

„Nagy valószínűséggel nincs minden rendben közöttük. Péter több barátjának is megemlítette, hogy nem fogja bemutatni Esztert a gyermekeinek, ami Hajdúnál egyenlő a szakítással..”

- nyilatkozta a Borsnak egy közeli barát. A lap ezután megkereste Esztert, aki először kinyomta a telefont, majd később visszatelefonált és azt mondta, közte és Hajdú között minden rendben van!Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen