hirdetés
Bulvár

Győzike Orbán Viktorhoz fordult

A showman teljesen kétségbeesett, így már szinte csak abban látja a megoldást, ha a miniszterelnöknek együttérzését is megkapja.
Győzike Győzike kétségbeesésében a NAV-hoz fordult
hirdetés

Teljesen kikészítette a NAV-os botrány Győzikét. A showman egyszerűen nem tudja elfogadni, hogy az adóhatóság mindenféle reakció nélkül zaklatja őt és a családját. Ahogyan a Blikknek elmondta, a NAV még Evelinnél is házkutatást tartott, így úgy érezte nincs más lehetősége. Épp ezért levelet küldött többek között Orbán Viktornak, Áder Jánosnak, Trócsányi László igazságügyi miniszternek, Pintér Sándornak belügyminiszer úrnak valamint Polt Péter legfőbb ügyésznek.

„Úgy gondoltuk feleségemmel, Beával, nem keresünk ügyvédet, hogy fogalmazza meg a levelet, hanem mint őszinte családapa és asszony írunk, szívhez szólóan”

- nyilatkozta Győzike a Blikknek. Emellett azt is elmondta a lapnak, hogy a fellépéseit is sorra visszamondják, hiszen felkérői „nem akarnak azonosulni” vele.

A teljes beszélgetésről készült videó alább tekinthető meg:Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Gyereket vár Rachel Weisz és Daniel Craig

Gyereket vár Rachel Weisz és Daniel CraigElpusztult Willow, II. Erzsébet utolsó corgija

Elpusztult Willow, II. Erzsébet utolsó corgijahirdetés
Conchita Wurst bevallotta, hogy HIV-fertőzött

Conchita Wurst bevallotta, hogy HIV-fertőzöttBabát vár Kollányi Zsuzsi

Babát vár Kollányi Zsuzsihirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen