Bulvár

Nyomozók kérték vissza Leonardo DiCapriótól az Oscar-díjját

Egy egész világ lélegezhetett fel tavaly, amikor is Leonardo DiCaprio, oly sok év próbálkozás után végre a markában tarthatta a hőn áhított aranyszobrocskát, most azonban mégis meg kellett válnia tőle.
Leonardo DiCaprio az Oscar-díjjal Leótól a nyomozók kérték vissza a korábban a tulajdonába került szobrocskát (Forrás: Justjared.com)

Na igen, most mondhatnánk, igazságtalanság, hiszen teljesen megérdemelten nyerte el a rangos kitüntetést, azonban, hála az égnek ezt senki nem is firtatja, tehát Leó a nyert díját továbbra is megtarthatja, csupán arról van szó, hogy a színész korábban vásárolt is egy Oscart (talán megunva a várakozást) és most azt kellett az Amerikai Igazságügyi Minisztérium nyomozása miatt a hatóságok részre beszolgáltatnia.

Ennek oka, hogy az a díj eredetileg Marlon Brandóé volt, aki az 1954-es Rakparton című filmért kapta, majd Leó a Red Granite Pictures nevű produkciós cégtől vásárolta meg, akik ellen viszont nyomozás folyik, ugyanis kiderült, hogy a vállalat, sok egyéb mellett, nem csak a Dumb és Dumber folytatásán ügyködött, hanem bizony a maláj maffia pénzmosásán is, így sok, korábban a tulajdonukban álló értéktárgyat is le kellett foglalnia a hatóságoknak, így Leonardot is arra kérték, bocsássa rendelkezésükre a kérdéses trófeát, aminek a sztár természetesen eleget is tett.

Reméljük, azért egyszer még visszakaphatja, az amúgy törvényesen a tulajdonába került szobrocskát.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen