hirdetés
Bulvár

Nyomozók kérték vissza Leonardo DiCapriótól az Oscar-díjját

Egy egész világ lélegezhetett fel tavaly, amikor is Leonardo DiCaprio, oly sok év próbálkozás után végre a markában tarthatta a hőn áhított aranyszobrocskát, most azonban mégis meg kellett válnia tőle.
Leonardo DiCaprio az Oscar-díjjal Leótól a nyomozók kérték vissza a korábban a tulajdonába került szobrocskát (Forrás: Justjared.com)
hirdetés

Na igen, most mondhatnánk, igazságtalanság, hiszen teljesen megérdemelten nyerte el a rangos kitüntetést, azonban, hála az égnek ezt senki nem is firtatja, tehát Leó a nyert díját továbbra is megtarthatja, csupán arról van szó, hogy a színész korábban vásárolt is egy Oscart (talán megunva a várakozást) és most azt kellett az Amerikai Igazságügyi Minisztérium nyomozása miatt a hatóságok részre beszolgáltatnia.

Ennek oka, hogy az a díj eredetileg Marlon Brandóé volt, aki az 1954-es Rakparton című filmért kapta, majd Leó a Red Granite Pictures nevű produkciós cégtől vásárolta meg, akik ellen viszont nyomozás folyik, ugyanis kiderült, hogy a vállalat, sok egyéb mellett, nem csak a Dumb és Dumber folytatásán ügyködött, hanem bizony a maláj maffia pénzmosásán is, így sok, korábban a tulajdonukban álló értéktárgyat is le kellett foglalnia a hatóságoknak, így Leonardot is arra kérték, bocsássa rendelkezésükre a kérdéses trófeát, aminek a sztár természetesen eleget is tett.

Reméljük, azért egyszer még visszakaphatja, az amúgy törvényesen a tulajdonába került szobrocskát.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Budapestre érkezett Gigi Hadid

Budapestre érkezett Gigi Hadid


GIGI HADID,     BUDAPEST,     MODELL

Megszületett Kate Upton első gyermeke

Megszületett Kate Upton első gyermekeBabát vár Lilu

Babát vár Lilu


LILU,     GÓLYAHÍR,     BABA

hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen