hirdetés
Bulvár

Ikreknek adott életet Beyoncé

Ikreket hozott világra Beyoncé az amerikai sajtó szerint, bár hivatalos forrásból még nem erősítették meg ezt az értesülést.
Beyoncé Ikreknek adott életet Beyoncé (Forrás: elle.com)
hirdetés

Több amerikai lap és portál, így az Entertainment Weekly, a Us Weekly és a People magazin is azt írta, hogy megszülettek Beyoncé ikrei, ugyanakkor a születésük időpontját, illetve a babák nemét egyelőre nem közölték.

Jay-Z házastársa még februárban jelentette be, hogy várandós, ekkor egy fotót is megosztott az Instagramon, amely a közösségi oldal legtöbbet hivatkozott bejegyzésévé nőtte ki magát végül. A párnak már van egy közös gyermeke, az ötéves Blue Ivy.

Beyoncé és Jaz-Z az ikrek születését egyelőre nem erősítették meg a nyilvánosság előtt. Az elmúlt napokban viszont már többen gyanakodni kezdtek arra, hogy megszülettek a babák, ugyanis nemrég egy nőt lefotóztak a Los Angeles-i kórházba belépve a kezében egy „B + J” feliratú kártyával.

Beyoncé a Grammy történetében a legtöbbet jelölt sztár, a Lemonande című albuma pedig 2016-ban a világ legtöbb eladását tudhatta maga mögött. Áprilisban a popsztár fellépett volna a kaliforniai Coachella zenei fesztiválon, ám orvosa tanácsára lemondta a koncertet.

Amennyiben hivatalos forrásból is megerősítik az ikrek világra jöttének tényét, úgy teljes bizonyossággal kijelenthető, hogy éppen csak napokkal azt követően született meg a két baba, hogy George Clooney és felesége, Amal gyermekei – Ella és Alexander – meglátták a napvilágot.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Harvey Weinsteint kizárta soraiból a filmakadémia

Harvey Weinsteint kizárta soraiból a filmakadémiahirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen