hirdetés
Bulvár

Koroknyai Virág nyerte a Miss World Hungary szépségversenyt

Koroknyai Virág nyerte a Magyarország Szépe - Miss World Hungary szépségversenyt, amelynek döntőjét a Duna televízió és a Duna World vasárnap este élőben közvetítette.
A Magyarország Szépe - Miss World Hungary döntője Koroknyai Virág, a idei szépségkirálynő a Magyarország Szépe - Miss World Hungary szépségverseny fináléjában az MTVA Kunigunda útjai gyártóbázisán 2017. június 18-án. MTI Fotó: Balogh Zoltán
hirdetés

Koroknyai Virág egy évig viselheti a Miss World Hungary címet és képviselheti Magyarországot a verseny decemberi világdöntőjén Kínában.

Az első udvarhölgy Viczián Viktória, a második udvarhölgy Pető Laura lett, a közönségdíjat szintén Viczián Viktória nyerte el.

A Magyarország Szépe - Miss World Hungary döntőjeKoroknyai Virág szépségkirálynő (k), Viczián Viktória első (b), illetve Pető Laura második udvarhölgy a Magyarország Szépe - Miss World Hungary szépségverseny fináléjában az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisán 2017. június 18-án. MTI Fotó: Balogh Zoltán

16 döntős lány négy különböző öltözékben lépett színpadra. A bikinis és a vizes világbajnokság ihlette kreatív kör mellett Merő Péter divattervező estélyi és nemzeti öltözetében is felvonultak a lányok.

A nyerteseket 16 tagú zsűri választotta ki, emellett idén is tartottak közönségszavazást.

A Magyarország Szépe - Miss World Hungary döntőjeA Magyarország Szépe - Miss World Hungary szépségverseny döntője az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisán 2017. június 18-án. MTI Fotó: Balogh Zoltán

A műsorban először hallhatták a nézők Pápai Joci legújabb dalát, emellett a már jól ismert eurovíziós slágere, az Origo új formában hangzott el. Csepregi Éva és a Spoon kifejezetten erre az estére készült közös produkcióval, Völgyesi Gabi a Csillagtengert adta elő új hangszerelésben, Kocsis Tibor és Janicsák Veca pedig a Szépség és a Szörnyeteg duettjével álltak színpadra.

Az est házigazdája Tatár Csilla és Harsányi Levente volt.

A Magyarország Szépe - Miss World Hungary döntőjePető Laura, a későbbi második udvarhölgy (b) és Szigligeti Ivett a Magyarország Szépe - Miss World Hungary szépségverseny fináléjában az MTVA Kunigunda útjai gyártóbázisán 2017. június 18-án. MTI Fotó: Balogh Zoltán

Forrás: MTIHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
Kiderült, ki Palvin Barbi új szerelme

Kiderült, ki Palvin Barbi új szerelmeGörög Zitára ismét rátalált a szerelem

Görög Zitára ismét rátalált a szerelemhirdetés
Kendall Jenner új reklámja megint nem sült el jól

Kendall Jenner új reklámja megint nem sült el jól


KENDALL JENNER,     ADIDAS,     REKLÁM

Nagy Feró megsérült a Pappa Pia forgatásán

Nagy Feró megsérült a Pappa Pia forgatásánIlyen gyönyörű ajándékkal lepte meg Kylie Jennert a pasija

Ilyen gyönyörű ajándékkal lepte meg Kylie Jennert a pasijahirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen