Bulvár

Gerard Butler kicsit elengedte magát

A sármos színészre nehezen ismerünk rá!
Gerard Butler Gerard Butler felszedett egy kis felesleget (Forrás: MundoDVD.com)

Gerard Butler kidolgozott izmait megannyi filmben megcsodálhattuk már. Körülbelül hét évvel ezelőtt még azt is elárulta, hogyan szokott egy-egy szerep kedvéért átformálódni és valóságos félistenné alakulni. Egykor ugyanis azt mondta, egy hegymászó és egy testépítő programját szokta segítségül hívni.

Úgy tűnik azonban, hogy az edzéstervet egy időre a sarokba dobta a színész, legalábbis ez derült ki a róla és barátnőjéről, Morgan Brownról készült lesifotókról. Butlert és Brownt a mexikói tengerparton kapták nyaralás közben lencsevégre és bizony elég nehezen lehet ráismerni a kissé megpocakosodott sztárra.

A színészt egyéként legközelebb a Támadás a Fehér Ház ellen című film harmadik részében láthatjuk majd, amelynek forgatása hamarosan el is fog kezdődni. Butler vélhetően addigra pedig újra formába hozza majd magát.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen