Bulvár

Sarka Kata nem készült a szakításra

Egy ismerős szerint pár nap leforgása alatt költözött gyerekeivel együtt az új lakásba.
Sarka Kata és Hajdú Péter Sarka Kata nem készült előre a szakításra (Forrás: Citynews.hu)

Egy ideig Sarka Kata és Hajdú Péter szakításától volt hangos a sajtó, és bár először úgy tűnt, hogy békében sikerül elválnia a párnak, ez rövid időn belül teljesen dugába dőlt.

Már rengeteg cikk foglalkozott azzal, hogy mi vezethet a szakításig, de egyértelmű válasz még mindig nem érkezett.

Volt aki azt mondta, a műsorvezetőt Kata egyik barátnője buktatta le, amikor a férfi egy másik nővel volt „félreérthetetlen” helyzetben.

Megint mások úgy tudják, hogy a köztük kialakult konfliktusok után Kata és Péter leült egymással beszélgetni, végül pedig arra jutottak, hogy bár mindketten „elárulva” érzik magukat, de adnak még egy esélyt a kapcsolatuknak. Ebben a verzióban azonban Kata már másnap bejelentette válási szándékát, a szakításra pedig már korábban készülhetett, hiszen a XII. kerületi lakást jóval az eset előtt kibérelte.

A Borsnak egy ismerős azonban ezt megcáfolta. Azt mondta, nem szerepelt Kata tervei között a válás, és amikor kenyértörésre került a sor, pár nap leforgása alatt rendezte be és költözött át az említett lakásba.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen