Bulvár

Még mindig tart a harag az Oszter családban

Oszter Alexandra egy posztja után arra lehetett következtetni, hogy végre helyreállt a béke a családban. Oszter Sándor azonban megcáfolta ezt.
Oszter Sándor Oszter Sándor megcáfolta annak a hírét, hogy kibékültek volna Oszter Alexandrával (Forrás: Femcafe.hu)

Nagyjából egy éve tart az az állapot, amely jelenleg az Oszter családban uralkodik. Oszter Sándor és felesége ugyanis már nem tartja a kapcsolatot a lányukkal, Oszter Alexandrával.

A Blikk figyelmét azonban felkeltette egy bejegyzés, amely utóbbi „tollából származik”.

Oszter Alexandra ugyanis megosztotta édesapja előadását, valamint mindenkit arra bíztat, hogy nézze meg azt. Ám ez még nem minden, hiszen azt is megjegyezte, milyen büszke rá.

Ebből persze mindenki arra következtethet, hogy a családban újra béka honol, ám ez sajnos közel sincs így:

„Nem tudok róla, hogy Alexandra megosztotta az előadást, de örülök, ha büszke rám. Azóta sem beszéltünk, nem békülünk, de én már elfogadtam ezt a helyzetet. A feleségemet jobban megviseli ez az egész hercehurca, de az unokám, Axelo hiánya engem is bánt. Szerintem Alexandra a közelgő esküvőjére sem hív meg bennünket. De az élet majd elrendezi ezt a helyzetet is, most pedig nem erre koncentrálunk”

- nyilatkozta Oszter Sándor.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen