Bulvár

Blake Lively-ra rá sem lehet ismerni

A szépséges színésznő arcát mindenhol zöld trutyi borítja.
Blake Lively A szépséges színésznőre tényleg nem lehet ráismerni (Forrás: Alwaysmountaintime.com)

Azért ijedtségre semmi ok, hiszen a színésznő egy szerep kedvéért vállalta a nem túl kellemesnek mondható procedúrát.

Ezt a zöld anyagot ugyanis a maszkmesterek használják rendszerint, hiszen a segítségével tökéletes lenyomatot tudnak venni a viselője arcáról.

Ez történt Lively-val is, aki titokzatosan csak annyit fűzött a fotóhoz, hogy „Ma az irodában...”.

Azt persze nem volt nehéz kitalálni, hogy a színésznő egy új készülő mozi miatt vállalkozott az „arcpakolásra”, ám azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan melyik szerep kedvéért vettek róla lenyomatot.

A szépséges sztár ugyanis nagyon bekezdett. Még egy év sem telt el második gyermeke, az elképesztően tündéri Ines születése óta, és már három filmben is munkát kapott.

A színésznő Instagramjára feltöltött fotó alapján tényleg ellehet képzelni, hogy a procedúra egyáltalán nem kellemes, hiszen csak az orrlyukai, illetve a feje tetején látható „antennaszerű” képződmény látható. Ez utóbbi egyébként a haja, amelyet alufólia segítségével védtek meg az anyagtól, amely segítségével a maszkmesterek gyakorlatilag bármilyen arcot képesek varázsolni a színészeknek!Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen