Bulvár

Így zárta le Hajdú Péter a szakítást

Hiába próbálták megmenteni a kapcsolatukat, Hajdú Péter és Eszter mégis szakítottak.
Hajdú Péter Hajdú szűkszavúan üzent volt párjának (Forrás: Storyinmylife.com)

Nagy érdeklődést váltott ki az év elején, amikor Hajdú Péter bemutatta új barátnőjét, Esztert. Akkor úgy tűnt, hogy nagyon boldogok, ennek bizonyítékául pedig számos szerelmes fotót is posztolt a tévés a közösségi oldalára.

A romantikus képek azonban egy ideje már nem frissültek, és sokan már akkor is azt találgatták, hogy nincs minden rendben a szerelmesek között.

A Blikk korábban azt derítette ki, hogy mikor felröppentek az erről szóló pletykák, a pár már szünetet tartott, Hajdú azonban akkor azt mondta, minden rendben van köztük.

Később úgy tűnt, hogy ha voltak is problémáik, azt sikerült megoldaniuk, hiszen a Balaton Soundon még együtt látták őket.

A lap szerint nemrégiben Cipruson tartózkodott a pár, ahonnan külön érkeztek haza, hiszen a tévés a barátaival nyaralt, míg Eszter pár nap után Franciaországba utazott.

Tegnap azonban kiderült, szétvált Eszter és Hajdú útja, amivel kapcsolatban a Blikk is megkereste a médiamogult, aki azonban elég szűkszavúan válaszolt:

„Nagyon kedvelem Esztert, de úgy döntöttünk, hogy lezárjuk a kapcsolatunkat, sok boldogságot kívánok neki”

- üzente Hajdú a lánynak, akit egyébként a Sziget Fesztiválon már egy másik férfivel láttak együtt.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen