hirdetés
Bulvár

Így zárta le Hajdú Péter a szakítást

Hiába próbálták megmenteni a kapcsolatukat, Hajdú Péter és Eszter mégis szakítottak.
Hajdú Péter Hajdú szűkszavúan üzent volt párjának (Forrás: Storyinmylife.com)
hirdetés

Nagy érdeklődést váltott ki az év elején, amikor Hajdú Péter bemutatta új barátnőjét, Esztert. Akkor úgy tűnt, hogy nagyon boldogok, ennek bizonyítékául pedig számos szerelmes fotót is posztolt a tévés a közösségi oldalára.

A romantikus képek azonban egy ideje már nem frissültek, és sokan már akkor is azt találgatták, hogy nincs minden rendben a szerelmesek között.

A Blikk korábban azt derítette ki, hogy mikor felröppentek az erről szóló pletykák, a pár már szünetet tartott, Hajdú azonban akkor azt mondta, minden rendben van köztük.

Később úgy tűnt, hogy ha voltak is problémáik, azt sikerült megoldaniuk, hiszen a Balaton Soundon még együtt látták őket.

A lap szerint nemrégiben Cipruson tartózkodott a pár, ahonnan külön érkeztek haza, hiszen a tévés a barátaival nyaralt, míg Eszter pár nap után Franciaországba utazott.

Tegnap azonban kiderült, szétvált Eszter és Hajdú útja, amivel kapcsolatban a Blikk is megkereste a médiamogult, aki azonban elég szűkszavúan válaszolt:

„Nagyon kedvelem Esztert, de úgy döntöttünk, hogy lezárjuk a kapcsolatunkat, sok boldogságot kívánok neki”

- üzente Hajdú a lánynak, akit egyébként a Sziget Fesztiválon már egy másik férfivel láttak együtt.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Harvey Weinsteint kizárta soraiból a filmakadémia

Harvey Weinsteint kizárta soraiból a filmakadémiahirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen