Bulvár

Két műsorral tér vissza Liptai Claudia

A műsorvezető két produkcióval, a TV2-n folytatja pályafutását – a Blikk szerint ráadásul kifejezetten jövedelmező ajánlatot fogadott el.
Liptai Claudia Liptai Claudia (Forrás: Délmagyar.hu)

A Blikk szerint két produkcióra szóló és „igen jövedelmező” szerződést írt alá Liptai Claudia a TV2-vel, miután tavasszal jelezte, hogy a nyár végén lejáró szerződését – elsősorban azért, hogy elég ideje legyen kisfiára – nem hosszabbítja meg.

A lap egy informátora szerint a műsorvezető úgy döntött, hogy fél évig elsősorban a gyermekére fordítja idejét. A döntésében annak is szerepe volt, hogy 17 évet töltött a TV2-nél, és a szerződés lejártával alkalma nyílt arra, hogy megméresse magát a piacon és megtudja, „mennyit ér valójában”. Azt azonban már ekkor sem zárta ki, hogy ismét a TV2-n láthatják őt viszont a nézők.

A Blikk értesülése szerint pénteken megszületett az új szerződés is. Az új megállapodás értelmében a műsorvezető a menedzsmentjének közlése szerint ősszel a Sztárban sztár következő évadában zsűritagként tér vissza, valamint egy egészen új formátum háziasszonya is lesz.

Az új szerződés a lap szerint Liptai Claudia számára több szempontból is előnyös, hiszen nemcsak pénzügyileg járt jól, de egyben egy új műsort is kapott, valamint újabb változás, hogy korábban a TV2 állományában volt és havi fizetést kapott, most pedig csak a szóban forgó két produkcióról született meg a szerződés.

A menedzsment szerint Claudia a lehető legjobb ajánlatot fogadta el, ami pedig „messze a TV2-é volt”.

A lap szerint ezen az őszön a Nő Comment rendezvénysorozatban is feltűnik Liptai Claudia, a fentieken túl további képernyős munkát azonban nem tervez.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen