hirdetés
Bulvár

Emma Stone a legjobban fizetett színésznő 2017-ben

Emma Stone minden más színésznőnél nagyobb összeget – 26 millió dollárt – szerzett ebben az évben a Forbes szerint.
Emma Stone Emma Stone a legjobban fizetett színésznő 2017-ben (Forrás: vanityfair.com)
hirdetés

A Kaliforniai álom sztárja a 2016 júniusától 2017 júniusáig terjedő időszakban összesen 26 millió dollárt, vagyis átszámítva megközelítőleg 6,5 milliárd forintot keresett, amit elsősorban a hatalmas sikert aratott hollywoodi musicalnek köszönhet. 2016-hoz képest, amikor összesen 10 millió dollárt gyűjtött össze, 160 százalékkal emelkedtek a bevételei.

Ezzel a színésznő a Forbes magazin éves listájának első helyét érdemelte ki, megelőzve még Jennifer Anistont, vagy például Emma Watsont is. Ebben az évben a tavaly legtöbbet kereső Jennifer Lawrence 24 millió dollárral a harmadik helyet érdemelte ki.

A 28 éves Emma Stone nemrég felhívta a figyelmet a nemek közötti bérszakadékra, amely Hollywoodra jellemző – egyben elárulta, hogy a férfi sztárok fizetéscsökkentése után kereshettek csak ugyanakkora összeget.

A Forbes listáját az elmúlt két évben – elsősorban Az éhezők viadala franchise-nek köszönhetően – Jennifer Lawrence vezette, 2016-ban például 46 millió dollárt keresett Az éhezők viadala: A kiválasztott - 2. rész bemutatását követően.

Ebben az évben a 10 legjobban fizetett színésznő 172,5 millió dollárt zsebelhetett be összesen, ebből viszont még lejöttek az adók is. Mindannyiuk bevétele egyenként meghaladta a 11,5 millió dollárt.

Jennifer LawrenceJennifer Lawrence a harmadik helyre csúszott vissza (Forrás: glamour.com)

A második helyet Jennifer Aniston érdemelte ki a 25,5 millió dolláros bevételével, amelyek nagy része a Smartwater-rel, az Emirates légitársasággal, illetve az Aveeno bőrápolási márkával való együttműködéséből folyt be.

Érdekesség, hogy a tízes listán egyetlen brit színésznő szerepel, aki nem más, mint a hatodik helyet elért Emma Watson – noha összes vagyona már eléri a 39 millió fontot, a legvagyonosabb színésznők éves listájának élére most először sikerült felkerülnie. A 2016 júniusától tartó 12 hónap alatt 14 millió dollárt szerzett, ebben pedig nagy szerepe volt A szépség és a szörnyeteg c. filmben nyújtott alakításának is.

A listán szerepel még

  • Melissa McCarthy,
  • Mila Kunis,
  • Charlize Theron,
  • Cate Blanchett,
  • Julia Roberts és
  • Amy Adams is.

A férfiak éves listáját tavaly Dwayne Johnson vezette 64,5 millió dollárral, az idei lista egyelőre nem került nyilvánosságra, de már nem kell rá sokat várni, hiszen még augusztusban bemutatják ezt is.

Tavaly a 10 legjobban fizetett hollywoodi színésznő 205 millió dollárt szerzett együttesen, ami mindössze a fele a 10 legjobban fizetett férfi sztár által összesen keresett összegnek.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Szokatlan cseresznyevirágzásban gyönyörködhetnek Japánban

Szokatlan cseresznyevirágzásban gyönyörködhetnek JapánbanSzakított Ariana Grande és Pete Davidson

Szakított Ariana Grande és Pete Davidsonhirdetés
Gyermeket vár Harry herceg felesége

Gyermeket vár Harry herceg feleségeMilliókat fizet Ronaldo a védelmét ellátó csapatnak

Milliókat fizet Ronaldo a védelmét ellátó csapatnakKanye West a Fehér Házban vendégeskedett Donald Trumpnál

Kanye West a Fehér Házban vendégeskedett Donald Trumpnál


KANYE WEST,     USA,     DONALD TRUMP

hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen