Bulvár

Szentpéteri Eszter szeptembertől tűnik fel a Tényekben

A TV2 Tények állandó élő bejelentkezésének arca lesz Szentpéteri Eszter, akit fitneszmodellként is ismerhetnek többen amellett, hogy a közmédia egyperces híradóinak képernyőseként is találkozhattunk vele. A TV2 műsorában szeptember elsejétől láthatjuk majd.
Szentpéteri Eszter Szentpéteri Eszter (Forrás: life.hu)

A TV2 bejelentette Szentpéteri Eszter felvételét, aki 1995-ben kezdte a szakmát a Magyar Televízióban képernyősként – írta a 24.hu.

A Magyar Televíziónál Szentpéteri Eszter három évet töltött el, majd vidékre költözött, és Székesfehérváron folytatta a szakmát, amit követően 2004-ben a HírTV-nél, majd 2011-ben ismét a közszolgálati televíziónál folytatta munkásságát.

Az elmúlt két évben elsősorban az Egyperces Hírek szerkesztőjeként és vezetőjeként tevékenykedett, de a Balatoni Nyár nevű műsorban is láthatták őt a tévénézők.

A TV2 közleménye szerint egyebek mellett azért várja az új kihívást a híradós, mert az elmúlt több mint 22 évben az igazi kereskedelmi tévézés kimaradt az életéből.

A TV2-től egyébként a 24.hu szerint nemrég hét alkalmazott is távozott, egyikük ezt követően visszatért a buszozáshoz.

Ami pedig még Szentpéteri Esztert illeti, a portál szerint 2009-ben a törvénytelen piramisjáték szervezése miatt indult büntetőügyben jogerősen elmarasztalta őt a bíróság, és az ügy végén bírói megrovásban részesült.

Megkeresésükre a TV2 azt nem árulta ugyan el, hogy tudtak-e minderről a csatornánál, de leszögezték, hogy „szakmai szempontok alapján” hozták a döntést az új munkatárs felvételéről.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen