Bulvár

Melania Trumpnak sikerült kiakasztania a Vogue-ot

A magazin szerint a First Lady nem éppen a megfelelő öltözéket választotta a texasiak meglátogatására.
Melania Trump Melania Trump kiverte a biztosítékot a Vogue-nál (Forrás: Twitter.com)

Ahogyan azt már korábban bejelentették, Donald Trump amerikai elnök és Melania Trump is ellátogatott a trópusi vihar sújtotta Texasba.

A First Lady azonban még ekkor is úgy gondolta, hogy stílusosnak kell maradnia, a Vogue szerint pedig sikerült egy "leheletnyit" túlöltöznie.

Melania tűsarkút húzott és így látogatott el az árvíz sújtotta térségbe.

Az persze tény, hogy az amerikai elnök feleségétől mindig elvárják a tökéletes megjelenést és minden bizonnyal nem a praktikum és a kényelem az elsődleges szempont, amikor a First Lady felöltözik, csakhogy a Vogue szerint igencsak érdekes jelentést hordoz, hogy Melania még a természeti katasztrófa miatt szenvedő texasiaknál is így jelent meg.

Embed from Getty Images

Az összhatás egyébként tényleg szép volt, mármint a divat oldaláról megközelítve a dolgot. Melania a fekete kígyóbőr tűsarkúja mellett egy fekete nadrágot és zöld kabátot viselt. A haja tökéletesen be volt szárítva és még egy napszemüveget is feltett.

Mondjuk az mellékes, hogy az esőben nem igazán sütött a nap.

A First Lady egyébként a fotósok kedvéért öltözött ki most is, ám szerelésével inkább empátiájának hiányát sikerült megmutatnia.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen