hirdetés
Bulvár

Szakított Fejős Évával férje

A múlt hétvégén szakított Fejős Évával férje a Bors értesülése szerint, amelyet később megerősített az írónő férje is.
Fejős Éva Fejős Éva (Forrás: 24.hu)
hirdetés

A Borsnak egy informátora mondta, hogy tudomása szerint véget ért Fejős Éva és férje kapcsolata. Amint a lap felidézi, az írónő hétvégén egy vidéki rendezvényen vett részt, ahová a kislányát és a bébiszitterét is vitte – amikor pedig visszatért a fővárosba, férje állítólag tizenöt percet adott neki arra, hogy összeszedje a holmiját és elköltözzön.

A lap többször is próbálta elérni Fejős Éva férjét, aki végül válaszolt is a kérdéseikre. A Bors elsőként azt szerette volna tudni, hogy valóban szakított-e párjával a férfi, majd pedig azt, hogy „van-e harmadik fél a viszály mögött” – a férfi mindkét kérdésre igennel felelt.

Azzal kapcsolatban, hogy szakításról van-e szó, elmondta, hogy „ez relatív”, és egy kétnapos történetről van szó.

„Éva az ismert ember, őt kellene megkérdezni. Ha ő úgy fogalmaz, szakítás, hát legyen az. Ami tény, azóta már találkoztunk és beszéltünk” – mondta a lapnak.

Hozzátette azt is, hogy már túl vannak egy négyórás beszélgetésen, amelyet terveik szerint a héten valamikor folytatnak – és amint arra többször is utalt, ezek után derülhet majd ki, hogyan alakul tovább az életük.

Az írónő nem akarta kommentálni a lap értesüléseit.

A Bors felidézi, Fejős Éva első gyermeke idén januárban született. Ezután a televíziók és rádiók mindennapos vendége lett, és a most már nyolc hónapos kislányát is „büszkén vitte magával”, amikor csak erre lehetősége adódott.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Harvey Weinsteint kizárta soraiból a filmakadémia

Harvey Weinsteint kizárta soraiból a filmakadémiahirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen