hirdetés
Bulvár

Selena Gomez veseátültetésen esett át a nyáron

Selena Gomez csütörtökön reggel az Istagram oldalán elárulta, hogy a nyár nagy részében azért „tűnt el” a nyilvánosság elől, mert betegsége miatt veseátültetésen kellett átesnie. Az Instagramon megosztott fényképen egy másik nő is látható – a leírás szerint ő Gomez egy „csodálatos barátja”, aki „a legnagyobb ajándékot” adta az énekesnőnek azáltal, hogy a veséjét adományozta neki. Gomez egy lupus nevű autoimmun betegség miatt szorult a veseátültetésre.
Selena Gomez és Francia Raisa Selena Gomez és Francia Raisa (Instagram / Selena Gomez)
hirdetés

Az énekesnő az Instagram oldalán megosztott fotóhoz írt megjegyzésében úgy fogalmazott, hogy nagyon is jól tudja, hogy rajongói egy része már felfigyelt arra, hogy eltűnt a nyilvánosság elől a nyáron. Többen kérdezték is, hogy miért nem népszerűsíti az új számait. Minderre Gomez leírása szerint nagyon büszke.

„Szóval kiderült, hogy szükségem van egy veseátültetésre a lupusom miatt, és gyógyultam. Erre volt szükségem ahhoz, hogy a legjobbat tegyem az általános egészségem érdekében” – fedte fel a választ a többekben felmerült kérdésekre.

Az énekesnő megköszönte a családjának és a kórház személyzetének is a támogatást, és természetesen külön megemlítette a „nagyszerű barátjának”, Francia Raisának a „legnagyobb ajándékát” is, vagyis azt, hogy neki adományozta egyik veséjét.

„Rendkívül áldott vagyok. Nagyon szeretlek” – tette hozzá, mikor Francia Raisát szóba hozta.

A rajongók számára jó hír, hogy Gomez állapota sokat javult, amit talán az is bizonyít, hogy részt vett a „Hand in Hand” nevű, a hurrikán okozta károkra adományt gyűjtő kampány egy kedd esti eseményén is, valamint barátja, The Weeknd társaságában megjelent a New York-i divathéten is. Emellett az Instagram oldalára feltöltött tartalmak is arra engednek következtetni, hogy jobban van.

Nemrég Gomez azzal kapcsolatban osztotta meg gondolatait, hogy „sötét oldalai” is vannak annak, ha valaki gyermekként nagy hírnévre tesz szert. Elmondása szerint fontos, hogy egy erős támogató csoporttal vegye körül magát, de azt sem tagadta, hogy mentális egészségével kapcsolatosan is segítségre volt szüksége.

A Business of Fashionnek elmondta, hogy meglátása szerint nagyon hasonló problémákkal néz szembe, mint bárki más, és ezeket csak kissé erősíti fel a nyilvánossággal való viszonya.

„Azt hiszem, hogy ezek (a problémák) nagyon hasonlóak a belső dolgokat, például a bizonytalanságokat, a felnövekvést, a barátságokat, a családot, a mentális egészséget és minden ilyen dolgot illetően” – mondta az énekesnő.

Mindezen túl bejelentette azt is, hogy a következő albumán szerepel majd egy „gyönyörű” dal, amelyet Marshmellóval készítettek.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Megszületett Kulcsár Edina gyermeke

Megszületett Kulcsár Edina gyermekeEva Mendes elsősorban a családra fókuszál

Eva Mendes elsősorban a családra fókuszál


MUNKA,     EVA MENDES,     CSALÁD

hirdetés
Állatgondozó neveli a szurikátakölyköt a Szegedi Vadasparkban

Állatgondozó neveli a szurikátakölyköt a Szegedi VadasparkbanVasvári Vivien újból terhes

Vasvári Vivien újból terhesRátámadtak Sánta László színészre egy szórakozóhely előtt

Rátámadtak Sánta László színészre egy szórakozóhely előtthirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen