hirdetés
Bulvár

Felesége megosztotta Chester Bennington utolsó videóját

Megosztotta a Chester Benningtonról, a Linkin Park énekeséről készült utolsó videofelvételt felesége, Talinda Bennington a Twitteren. A nő ezzel állítása szerint arra akarta felhívni a figyelmet, hogy a „depressziónak nincsen arca vagy hangulata”.
Chester Bennington Chester Bennington a róla készült utolsó videón (Forrás: TMZ.com)
hirdetés

Egy nappal halála előtt Chester Benningtonról, a Linkin Park énekeséről olyan videó készült, amelyen a gyermekeivel „meglepetés ízesítésű” cukorkákat eszik. A felvételt, amelyet Chester Bennington halála előtt 36 órával készítettek, az énekes felesége, Talinda Bennington szeptember 16-án, szombaton osztotta meg a Twitter-oldalán.

Talinda Bennington egy másik Twitter-bejegyzésben magyarázta el, hogy miért osztja meg a videót, még mielőtt az felkerült volna a mikroblog-oldalára. A bejegyzésében azt írta:

„A következő tweetem a legszemélyesebb bejegyzés, amit valaha megosztottam. Megmutatom ezt nektek, hogy tudjátok, a depressziónak nincsen arca vagy hangulata”.

A rövid videót egy ezt követő bejegyzésben osztotta meg, és ekkor további megjegyzést is fűzött ahhoz:

„Így nézett ki számunkra a depresszió, mindössze 36 órával (Chester Bennington) halála előtt. Annyira szeretett minket, és mi is szerettük őt”.

Korábban Chester Bennington fia, Draven az öngyilkosság-megelőzési héten (amely szeptember tizedikétől tizenhatodikáig tart) megosztott egy rövid videót a YouTube-on, amelyben arra kéri a mentális egészségük miatt aggódókat, hogy beszéljenek a problémáikról.

„Szeretném elkötelezni magam, hogy én, ha lesújtva vagy szomorúnak érzem magam, vagy egy nehéz héten, hónapon vagy éven vagyok túl, (beszélni) fogok, mielőtt kárt tennék magamban. Szeretnélek arra felhívni benneteket, hogy tegyetek ti is így – segítsetek magatokon, és ne tegyetek kárt magatokban” – mondta Draven Sebastian Bennington.

Chester Bennington júliusban felakasztotta magát Los Angeles megyei otthonában.

Ha Ön, vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelki elsősegély számot!Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Bejelentette visszavonulását Schobert Norbi

Bejelentette visszavonulását Schobert NorbiSzakított Jennifer Aniston és Justin Theroux

Szakított Jennifer Aniston és Justin Therouxhirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen