hirdetés
Bulvár

Babát vár Cooky barátnője

Első gyermeküket várja Cooky és 27 évvel fiatalabb szerelme, Debóra – írja a Blikk. A lap szerint a pici ráadásul nem sokkal Valentin-nap előtt érkezik meg hozzájuk.
Cooky és Debóra Első gyermeküket várja Cooky szerelme, Debóra (Forrás: borsonline.hu)
hirdetés

A 48 éves műsorvezető több mint egy éve ismerte meg 21 éves párját a Nagy Duett forgatásán. Bár Debóra 27 évvel fiatalabb a rádiósnál, mindketten azt mondták, hogy egyáltalán nem zavarja őket a korkülönbség.

Cooky elmondta, hogy mindketten nagyon boldogok és várják már, hogy a baba megérkezzen, és elárulta azt is, hogy voltaképpen ő volt az, aki elmondta szerelmének, hogy babát vár – írja a Blikk. Utóbbival kapcsolatban Cooky elmesélte, hogy mindketten sejtették, hogy mi a helyzet, így elmentek egy tesztért, de mielőtt Debóra megnézte volna, mit mutat, odaadta neki, hogy nézze meg ő.

„Ott álltam és vártam a 25 másodpercet, mire megjelent a két csík. Szóval végül én mondtam el neki, hogy állapotos” – emlékezett vissza a rádiós műsorvezető.

Cooky és szerelme már javában tervezgetik a jövőt – alakítgatják a gyerekszobát, és például vettek egy olyan babakocsit is, amely többfunkciós, vagyis egyben babahordó is. A baba nemét egyelőre nem tudják – annak ellenére, hogy már három olyan ultrahangon is voltak, ahol ez kiderülhetett volna. Erről már Debóra mesélt a lapnak, aki úgy fogalmazott:

„Nagyon huncut egy gyerek. Eddig három olyan ultrahangon voltunk már, ahol kiderülhetett volna a neme, de mindig úgy fordult, hogy ne tudhassuk meg”.

Elmondta azt is, hogy éppen a Drágám, add az életed! Című műsor forgatásán volt abban az időszakban, amikor sokat émelygett, és az utolsó forgatási napon egy kicsit rosszul is lett, de azonnal érkezett orvos, és folytatni tudták a játékot.

„Persze kiderült, hogy babát várok, így mindenki gratulált” – jegyezte meg Debóra.

Emellett beszélt arról is, hogy Cooky egy igazi úriember, akinek mindig számíthat a segítségére, és ez nemcsak most, hanem az első pillanattól kezdve így volt.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Megszületett Eva Longoria kisfia

Megszületett Eva Longoria kisfia


EVA LONGORIA,     BABA,     JOSE BASTON

Újabb dédunoka a brit királyi családban

Újabb dédunoka a brit királyi családbanAz Ermitázs süket macskája újabb orosz győzelmet jósolt

Az Ermitázs süket macskája újabb orosz győzelmet jósolthirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen