hirdetés
Bulvár

Babát vár Cooky barátnője

Első gyermeküket várja Cooky és 27 évvel fiatalabb szerelme, Debóra – írja a Blikk. A lap szerint a pici ráadásul nem sokkal Valentin-nap előtt érkezik meg hozzájuk.
Cooky és Debóra Első gyermeküket várja Cooky szerelme, Debóra (Forrás: borsonline.hu)
hirdetés

A 48 éves műsorvezető több mint egy éve ismerte meg 21 éves párját a Nagy Duett forgatásán. Bár Debóra 27 évvel fiatalabb a rádiósnál, mindketten azt mondták, hogy egyáltalán nem zavarja őket a korkülönbség.

Cooky elmondta, hogy mindketten nagyon boldogok és várják már, hogy a baba megérkezzen, és elárulta azt is, hogy voltaképpen ő volt az, aki elmondta szerelmének, hogy babát vár – írja a Blikk. Utóbbival kapcsolatban Cooky elmesélte, hogy mindketten sejtették, hogy mi a helyzet, így elmentek egy tesztért, de mielőtt Debóra megnézte volna, mit mutat, odaadta neki, hogy nézze meg ő.

„Ott álltam és vártam a 25 másodpercet, mire megjelent a két csík. Szóval végül én mondtam el neki, hogy állapotos” – emlékezett vissza a rádiós műsorvezető.

Cooky és szerelme már javában tervezgetik a jövőt – alakítgatják a gyerekszobát, és például vettek egy olyan babakocsit is, amely többfunkciós, vagyis egyben babahordó is. A baba nemét egyelőre nem tudják – annak ellenére, hogy már három olyan ultrahangon is voltak, ahol ez kiderülhetett volna. Erről már Debóra mesélt a lapnak, aki úgy fogalmazott:

„Nagyon huncut egy gyerek. Eddig három olyan ultrahangon voltunk már, ahol kiderülhetett volna a neme, de mindig úgy fordult, hogy ne tudhassuk meg”.

Elmondta azt is, hogy éppen a Drágám, add az életed! Című műsor forgatásán volt abban az időszakban, amikor sokat émelygett, és az utolsó forgatási napon egy kicsit rosszul is lett, de azonnal érkezett orvos, és folytatni tudták a játékot.

„Persze kiderült, hogy babát várok, így mindenki gratulált” – jegyezte meg Debóra.

Emellett beszélt arról is, hogy Cooky egy igazi úriember, akinek mindig számíthat a segítségére, és ez nemcsak most, hanem az első pillanattól kezdve így volt.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Egy beluga jelent meg a Temze torkolatvidékén

Egy beluga jelent meg a Temze torkolatvidékén


BELUGA,     FEHÉR DELFIN,     TEMZE

Fotót osztott meg Orbán Viktor a kisunokájáról

Fotót osztott meg Orbán Viktor a kisunokájáról


ORBÁN VIKTOR,     BABA,     GYEREK

hirdetés
Visszatér egy legendás kvízműsor a TV2-n

Visszatér egy legendás kvízműsor a TV2-nMegszületett Kulcsár Edina gyermeke

Megszületett Kulcsár Edina gyermekeEva Mendes elsősorban a családra fókuszál

Eva Mendes elsősorban a családra fókuszál


MUNKA,     EVA MENDES,     CSALÁD

hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen