hirdetés
Bulvár

Véget ért Hódi Pamela és Berki Krisztián kapcsolata

Végéhez ért Hódi Pamela és Berki Krisztián kapcsolata – ezt nemrég Hódi jelentette be Facebook-oldalán, és hozzátette azt is, hogy lányukat továbbra közösen nevelik, de külön.
Hódi Pamela és Berki Krisztián Véget ért Hódi Pamela és Berki Krisztián kapcsolata (Forrás: velvet.hu)
hirdetés

Az egyik legismertebb magyar celebpáros már több alkalommal is pihentette a a kapcsolatát, nyár elején pedig a tervezett esküvőt is lefújták – írta a Blikk.

Hódi Pamela a Facebook-oldalán jelentette be, hogy Krisztiánnal a kapcsolatuk a végéhez ért, és ezzel kapcsolatban megjegyezte azt is, hogy lányukat továbbra is közösen nevelik, de külön.

„Krisztiánnal kapcsolatunk a végéhez ért! Tisztelettel engedjük el a másikat, hiszen sok szépet és rengeteg meghatározó pillanatot éltünk meg egymás mellett, de most mégis arra a közös döntésre jutottunk, hogy lezárjuk 5 éves kapcsolatunkat. Lányunkat, Berki Natasa Zselykét természetesen közösen neveljük továbbra is, de külön!” – közölte Hódi a közösségi oldalán.

A Blikk felidézi, 2012-ben kezdődött a celebpáros kapcsolata, közös kislányuk pedig 2013-ban született meg.

Bár az esküvő lehetőségét már korábban is felvetették, idén nyáron már szinte biztosnak tűnt, hogy összeházasodnak, mígnem végül lefújták az esküvőt.

Akkortájt Berki Krisztián az Ázsia Expressz című műsort is leforgatta, ami miatt hetekig külföldön volt, majd hazatérését követően azt mondta, hogy „rengeteg változás van a lelkében”, és le kell ülniük Pamelával, akivel „beszélgetniük kell egy óriásit”.

Ekkor még nem esett szó szakításról; Hódi Pamela éppenséggel azt mondta a lefújt esküvő után a FEM3 műsorában, hogy „jól érzi magát”, és úgy látja, hogy nem változtak az érzéseik.

„Továbbra is együtt vagyunk, sőt mondhatni szorosabb lett a kapcsolatunk” – mondta még júniusban Hódi Pamela.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
VV Fanni feltételezett gyilkosa félig beismerte tettét

VV Fanni feltételezett gyilkosa félig beismerte tettétHősies nyúlmentés a kaliforniai erdőtűzben

Hősies nyúlmentés a kaliforniai erdőtűzben


KALIFORNIA ,     TŰZ,     NYÚL

hirdetés
Többféle információ is napvilágot látott VV Fanni gyilkosáról

Többféle információ is napvilágot látott VV Fanni gyilkosárólValószínűleg meghalt VV Fanni

Valószínűleg meghalt VV Fanni


VV FANNI,     ELTŰNÉS,     GYÁSZ

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen