hirdetés
Bulvár

Elhagyja Harvey Weinsteint a felesége

Harvey Weinstein filmproducer felesége azt mondta, hogy elhagyja férjét, miután több színésznő is azt állította, hogy a férfi szexuálisan zaklatta őket. A 41 éves Georgina Chapman egyenesen „megbocsáthatatlannak” nevezte Weinstein tetteit.
Harvey Weinstein és Georgina Chapman Harvey Weinstein és Georgina Chapman (Forrás: independent.co.uk)
hirdetés

Nemrég Angelina Jolie és Gwyneth Paltrow is arról számoltak be, hogy karrierjük elején érintetté váltak a zaklatási botrányban.

Weinstein a keddi napon a The New Yorker magazinnak nyilatkozva tagadta a nemi erőszakkal kapcsolatos felvetéseket, miután a vasárnapi napon saját filmstúdiójából bocsátották őt el a botrány miatt. A Weinstein Company vezetősége kedden közölte, hogy bármilyen bűnügyi nyomozást támogatnak.

„A szívem megszakad mindazokért a nőkért, akik ezek miatt a megbocsáthatatlan tettek miatt óriási fájdalmat szenvedtek el” – mondta a People magazinnak Georgina Chapman.

A divattervező Chapmannek és a jelenleg 65 éves Weinsteinnek két közös gyermekük született. Felesége döntésével kapcsolatban Harvey Weinstein azt mondta, támogatja azt, de egyben megjegyezte, hogy később talán sikerül újjáépíteniük a kapcsolatukat.

Közben Barack Obama korábbi amerikai elnök és felesége, Michelle Obama is nyilvánosan elítélték a történteket. Közleményükben azt fogalmazták meg, hogy „undor tölti el őket a Harvey Weinsteinnel kapcsolatos legújabb jelentések nyomán”, és egyben hozzátették, hogy minden olyan bátor nőt ünnepelnek, akik szóvá tették a történteket.

Obama elnöksége alatt Weinstein a Demokrata Párt egy kiemelkedő támogatója volt, a korábbi amerikai elnök legidősebb lánya pedig gyakornokként maga is dolgozott a Weinstein Company alkalmazásában New Yorkban korábban ebben az évben.

Weinstein Hillary Clintont is támogatta a 2016-os elnökválasztási kampány alkalmával, aki most azt mondta, a nemrég kiderült esetek megdöbbentették és felháborították őt.

Angelina Jolie és Gwyneth Paltrow nemrég – több másik színésznő mellett – nyilvánosan is szóltak az őket ért sérelmekről. A New York Times-nak elküldött közleményében Jolie azt írta, hogy még fiatal volt, amikor „rossz tapasztalata” volt Harvey Weinsteinnel, aminek következtében később inkább nem dolgozott vele, és másokat is erre intett.

Weinstein szóvivője, Sallie Hofmeister a lap cikkére válaszként egy közleményt adott ki, amelyben megfogalmazta, hogy Weinstein egyértelműen tagad minden, „nem megegyezésen alapuló” nemi aktusról szóló állítást. A filmproducer állítja, hogy minden – nem név nélkül – állított eset megegyezésen alapult.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Vaddisznó tett látogatást egy salgótarjáni pizzériában

Vaddisznó tett látogatást egy salgótarjáni pizzériábanSzokatlan cseresznyevirágzásban gyönyörködhetnek Japánban

Szokatlan cseresznyevirágzásban gyönyörködhetnek Japánbanhirdetés
Szakított Ariana Grande és Pete Davidson

Szakított Ariana Grande és Pete DavidsonGyermeket vár Harry herceg felesége

Gyermeket vár Harry herceg feleségeMilliókat fizet Ronaldo a védelmét ellátó csapatnak

Milliókat fizet Ronaldo a védelmét ellátó csapatnakhirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen