hirdetés
Bulvár

Harvey Weinstein „második esélyben” bízik

Harvey Weinstein azt mondta, „mindannyian követünk el hibákat”, ő maga pedig abban reménykedik, hogy kap egy „második esélyt”. A filmproducert nemrégiben több nő is szexuális visszaéléssel vádolta.
Harvey Weinstein Harvey Weinstein (Forrás: hollywoodreporter.com)
hirdetés

Harvey Weinstein a TMZ-nek azt mondta, hogy segítségre van szüksége, és továbbra sem adja fel, hanem a legjobbat szeretné kihozni magából. A szóvivője korábban azt mondta, hogy Weinstein határozottan tagad minden, nem megegyezésen alapuló nemi aktusról szóló állítást.

Korábban több színésznő is arról számolt be, hogy Weinstein szexuálisan zaklatta őket, nemrég Cara Delevingne színésznő és modell is ilyen állítást fogalmazott meg. Elmondása szerint a producer megpróbálta őt megcsókolni, miközben ő éppen hotelszobáját próbálta meg elhagyni.

Mindeközben az Oscar házigazdái rendkívüli egyeztetést terveznek a hétvégére, amelynek alkalmával Weinstein jövőbeli szerepét gondolják majd át. A Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia közlése szerint „visszataszítóak” azok a szexuális zaklatásokról szóló esetek, amelyekkel Weinsteint vádolják.

A Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia összesen nyolcvanegy Oscar-díjat ítélt oda olyan filmeknek, amelyeket Weinstein Miramax nevű cége, illetve a Weinstein Company gyártottak. Az Akadémia közölte, hogy szombaton találkozót hívnak össze, hogy megvitassák a Weinsteinnel szemben felhozott állításokat, és mindazokat a lépéseket, amelyeket az Akadémia javasol.

A British Academy of Film and Television Arts (Bafta) már korábban felfüggesztette Weinstein tagságát.

A New York-i rendőrség a BBC-vel közölte, hogy egy 2004-ben, Weinsteinnel kapcsolatosan tett bejelentés kapcsán próbálnak beszélni egy személlyel – további részleteket azonban nem közöltek erről.

A Cannes-i fesztivál is közleményt adott ki a botrány miatt, a fesztiválon Weinstein több alkalommal is részt vett. A filmfesztivál elnöke, Pierre Lescure azt mondta, hogy az állításokról „megdöbbenve” értesültek.

„Ezek a tettek egy olyan viselkedésmintára mutatnak, amelyet csak a legtisztább és legegyértelműbb elítéléssel lehet illetni” – fogalmazták meg a közleményben, amelyben egyben együttérzésüket fejezték ki a zaklatások áldozatainak.

Nemrég Harvey Weinstein felesége, Georgina Chapman bejelentette, hogy a zaklatási botránnyal összefüggésben elhagyja férjét.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Megszületett Kulcsár Edina gyermeke

Megszületett Kulcsár Edina gyermekeEva Mendes elsősorban a családra fókuszál

Eva Mendes elsősorban a családra fókuszál


MUNKA,     EVA MENDES,     CSALÁD

hirdetés
Állatgondozó neveli a szurikátakölyköt a Szegedi Vadasparkban

Állatgondozó neveli a szurikátakölyköt a Szegedi VadasparkbanVasvári Vivien újból terhes

Vasvári Vivien újból terhesRátámadtak Sánta László színészre egy szórakozóhely előtt

Rátámadtak Sánta László színészre egy szórakozóhely előtthirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen