hirdetés
Bulvár

Megegyezett Sarka Kata és Hajdú Péter a tartásdíjról

Információk szerint megtörtént az első olyan békítő tárgyalás, amelyen mindkét fél részt vett - írja a Bors.
Hajdú Péter és Sarka Kata A házaspár nem akar békülni (Forrás: Maivalóság.hu)
hirdetés

Immáron harmadik alkalommal került sor békítő tárgyalásra Sarka Kata és Hajdú Péter között. A házaspár, akik már egy jó ideje külön élnek, azonban egyáltalán nem tart igényt a békülésre, így feltehetőleg válni fognak - írja a Bors a Story magazinra hivatkozva.

Az eddigi tárgyalásokon nem, most viszont végre megjelentek mind a ketten és állítólag a tartásdíjról is sikerült megegyezniük.

Jelenleg úgy tűnik, hogy 75 ezer - 75 ezer forintot köteles Hajdú fizetni a gyermekek után, ez az összeg azonban változhat - írja a lap.

Ezután a házaspárnak 90 napja van arra, hogy újabb keresetet nyújtsanak be, utána pedig már nem sok minden választja el őket attól, hogy hivatalosan is külön utakon járjanak.

Információk szerint a gyerektartás mellett Kata azt is igényelte, hogy a házasság alatt szerzett közös vagyon felét neki ítéljék meg.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Harvey Weinsteint kizárta soraiból a filmakadémia

Harvey Weinsteint kizárta soraiból a filmakadémiahirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen