Bulvár

Megegyezett Sarka Kata és Hajdú Péter a tartásdíjról

Információk szerint megtörtént az első olyan békítő tárgyalás, amelyen mindkét fél részt vett - írja a Bors.
Hajdú Péter és Sarka Kata A házaspár nem akar békülni (Forrás: Maivalóság.hu)

Immáron harmadik alkalommal került sor békítő tárgyalásra Sarka Kata és Hajdú Péter között. A házaspár, akik már egy jó ideje külön élnek, azonban egyáltalán nem tart igényt a békülésre, így feltehetőleg válni fognak - írja a Bors a Story magazinra hivatkozva.

Az eddigi tárgyalásokon nem, most viszont végre megjelentek mind a ketten és állítólag a tartásdíjról is sikerült megegyezniük.

Jelenleg úgy tűnik, hogy 75 ezer - 75 ezer forintot köteles Hajdú fizetni a gyermekek után, ez az összeg azonban változhat - írja a lap.

Ezután a házaspárnak 90 napja van arra, hogy újabb keresetet nyújtsanak be, utána pedig már nem sok minden választja el őket attól, hogy hivatalosan is külön utakon járjanak.

Információk szerint a gyerektartás mellett Kata azt is igényelte, hogy a házasság alatt szerzett közös vagyon felét neki ítéljék meg.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen