hirdetés
Bulvár

Meghalt Melanie Hughes szépségkirálynő

Meghalt Melanie Hughes, aki korábban a „Miss Wales” címet nyerte el egy szépségkirálynő-választáson, illetve szerepelt a Coronation Street, valamint a Cold Feet című televíziós műsorokban is.
Melanie Hughes és férje Meghalt Melanie Hughes szépségkirálynő (Forrás: dailymail.co.uk)
hirdetés

Harminckilenc éves korában váratlanul elhunyt Melanie Hughes, akit korábban Wales szépségkirálynőjének választottak, és aki két televíziós sorozatban (a Coronation Streetben, illetve a Cold Feetben) is szerepelt – írja a Metro.

Melanie Hughes halálát férje, Rick is megerősítette, aki vasárnap a feleségéről úgy emlékezett meg:

„Mel egy szeretni való lélek volt, nagyon kedves és gyengéd. Mel olyan jószívű volt, és tényleg mindenkire volt ideje. Teljesen lesújt minket ennek a gyönyörű léleknek az elvesztése, és soha, soha nem fogjuk őt elfelejteni".

Hughes férje elmondta azt is, hogy a nő hároméves fia, Kaden „rajongott az édesanyjáért”, és egyben felidézte, hogy két hónappal korábban egy „emlékezetes nyaraláson” voltak a floridai Disney World-ben. Azt is elmondta, boldog, amiért részt vettek a nyaraláson, ott ugyanis sok közös emlék és kép született.

„Mel szebb volt, mint az összes Disney-hercegnő, és mindig úgy emlékezem majd rá, mint az én Miss Wales-em” – zárta szavait Melanie Hughes férje.

Melanie Hughes 1997-ben nyerte el a „Miss Wales” címet egy szépségkirálynő-választáson, ezt követően pedig színészkedni kezdett. Több kisebb szerepet is játszott televíziós sorozatokban, amelyek közül a legismertebbek hazájában a Coronation Street, illetve a Cold Feet című sorozatok. Az elmúlt tizenöt évben Greenfield településen dolgozott az energiahatékonysági ágazatban tevékenykedő Kingspan vállalatnak.

A nő – a Metro szerint „váratlanul” bekövetkezett – halálának okát egyelőre nem közölték.

Melanie és Rick együtt nőttek fel, és tíz éve alkottak egy párt, majd 2011-ben össze is házasodtak. Melanie Hughes-nak egy tizenhat éves fogadott lánya és egy hároméves kisfia volt.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Visszatér a képernyőre Palik László

Visszatér a képernyőre Palik Lászlóhirdetés
Ünnepi arculattal közlekedik decemberben az egyik BKV autóbusz

Ünnepi arculattal közlekedik decemberben az egyik BKV autóbusz


BKV,     BUSZ,     MIKULÁSBUSZ

Videót töltött fel a Chuck Norrisszal való találkozásáról Orbán Viktor

Videót töltött fel a Chuck Norrisszal való találkozásáról Orbán ViktorMegszületett Kasza Tibiék gyermeke

Megszületett Kasza Tibiék gyermeke


KASZA TIBI,     GÓLYAHÍR,     BABA

hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen