hirdetés
Bulvár

Meghalt Melanie Hughes szépségkirálynő

Meghalt Melanie Hughes, aki korábban a „Miss Wales” címet nyerte el egy szépségkirálynő-választáson, illetve szerepelt a Coronation Street, valamint a Cold Feet című televíziós műsorokban is.
Melanie Hughes és férje Meghalt Melanie Hughes szépségkirálynő (Forrás: dailymail.co.uk)
hirdetés

Harminckilenc éves korában váratlanul elhunyt Melanie Hughes, akit korábban Wales szépségkirálynőjének választottak, és aki két televíziós sorozatban (a Coronation Streetben, illetve a Cold Feetben) is szerepelt – írja a Metro.

Melanie Hughes halálát férje, Rick is megerősítette, aki vasárnap a feleségéről úgy emlékezett meg:

„Mel egy szeretni való lélek volt, nagyon kedves és gyengéd. Mel olyan jószívű volt, és tényleg mindenkire volt ideje. Teljesen lesújt minket ennek a gyönyörű léleknek az elvesztése, és soha, soha nem fogjuk őt elfelejteni".

Hughes férje elmondta azt is, hogy a nő hároméves fia, Kaden „rajongott az édesanyjáért”, és egyben felidézte, hogy két hónappal korábban egy „emlékezetes nyaraláson” voltak a floridai Disney World-ben. Azt is elmondta, boldog, amiért részt vettek a nyaraláson, ott ugyanis sok közös emlék és kép született.

„Mel szebb volt, mint az összes Disney-hercegnő, és mindig úgy emlékezem majd rá, mint az én Miss Wales-em” – zárta szavait Melanie Hughes férje.

Melanie Hughes 1997-ben nyerte el a „Miss Wales” címet egy szépségkirálynő-választáson, ezt követően pedig színészkedni kezdett. Több kisebb szerepet is játszott televíziós sorozatokban, amelyek közül a legismertebbek hazájában a Coronation Street, illetve a Cold Feet című sorozatok. Az elmúlt tizenöt évben Greenfield településen dolgozott az energiahatékonysági ágazatban tevékenykedő Kingspan vállalatnak.

A nő – a Metro szerint „váratlanul” bekövetkezett – halálának okát egyelőre nem közölték.

Melanie és Rick együtt nőttek fel, és tíz éve alkottak egy párt, majd 2011-ben össze is házasodtak. Melanie Hughes-nak egy tizenhat éves fogadott lánya és egy hároméves kisfia volt.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Megszületett Kulcsár Edina gyermeke

Megszületett Kulcsár Edina gyermekeEva Mendes elsősorban a családra fókuszál

Eva Mendes elsősorban a családra fókuszál


MUNKA,     EVA MENDES,     CSALÁD

hirdetés
Állatgondozó neveli a szurikátakölyköt a Szegedi Vadasparkban

Állatgondozó neveli a szurikátakölyköt a Szegedi VadasparkbanVasvári Vivien újból terhes

Vasvári Vivien újból terhesRátámadtak Sánta László színészre egy szórakozóhely előtt

Rátámadtak Sánta László színészre egy szórakozóhely előtthirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen