hirdetés
Bulvár

Hegedűs Péter és a Radio Mobster távoztak elsőként az X-Faktorból

A legjobb fej badass és a legőrültebb csapat mondott búcsút szombat este az első élő show után az X-Faktornak.
Hegedűs Péter és a Radio Mobster távoztak elsőként az X-Faktorból Hegedűs Péter és a Radio Mobster távoztak elsőként az X-Faktorból (Forrás: X-Faktor/Facebook)
hirdetés

Az X-Faktor 2017-es első adásában az előadóknak egy olyan dalt kellett előadniuk, ami a legjobban kifejezi őket, amiben a leginkább megtudják mutatni, kik is ők valójában.

Radio Mobster, bár hozta a tőle elvárt furaságot, ám ezzel mégsem tudták megmutatni a szavazóknak azt az oldalukat, amivel elnyerhették volna a továbbjutást. A Radio Mobster a legjobb dalát direkt a második élő show-ra tartogatta, és a zenekar tagjai úgy voltak vele, hogy ha párbajozásra kerül a sor, akkor azt adják elő, de mivel lehetőségük sem volt a bizonyításra, így csalódottan vettek búcsút a műsortól.

A kört Hegedűs Péter, vagyis Violin P zárta, akit produkciója után párbajra ítélt a közönség.

A show után Puskás Peti mentoráltja, Hegedűs Péter csalódottan mesélt arról, hogy minden vágya az volt, hogy legalább a második élő show-ig eljusson, de megígérte, hogy nem hagyja abba a zenélést!Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Szakított Jennifer Aniston és Justin Theroux

Szakított Jennifer Aniston és Justin TherouxJelentős vagyonon osztozhatnak Hosszú Katinkáék

Jelentős vagyonon osztozhatnak Hosszú Katinkáékhirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen